Ми тікaли хто куди! Мелітополь зaсипaлo грaдoм – знuщeннi автівки, врожай, пoбитi будинки і вікна (Відео+фото)

У місті Мелітополь на Запоріжжі в ніч на понеділок розгулялася стихія. Гроза з блискавками влаштувала справжнє світлове шоу, а великий град, що нагадує за формою і розміром пельмені пошкодив урожай, автомобілі місцян і навіть покрівлю будинків

Про це пишуть місцеві канали.

Повідомляється, що такої обложної зливи з громом, градом і блискавками мелітопольці вже давно не пам’ятають.

Городяни знімали нічний армагеддон на камери і ділилися кадрами в соцмережах. Спати під жах, що твориться за вікном було складно.

Злива супроводжувалася градом розміром з гривневу монету. Лід, що падає з неба нашкодив садам де вже “позав’язувалися” майбутні плоди кісточкових. , дехто викладає фото з розбитим стіклом автомобілів… є навіть знімки зі знищиними дахами будинків…

“Поки ви спите в місті відбувається кінець світу – і ми його для вас зняли.Спочатку виблискувала блискавка, а потім піднявся вітер і пішов град. Ось така травнева ніч”, – йдеться в повідомленні.

На кадрах видно, що в ніч на понеділок 17 травня погода влаштувала справжнє світлове шоу з шумовими ефектами від падаючого граду.

Відзначимо, що про ймовірність грозових злив, шквалів і граду 17 травня попередили синоптики Українського гідрометцентру.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ми тікaли хто куди! Мелітополь зaсипaлo грaдoм – знuщeннi автівки, врожай, пoбитi будинки і вікна (Відео+фото)