Краще присядьте! “А ви знали, що якщ0 зараз до пре3иденства повернеться Порошенко – то вже за тиждень повністю відновиться співпраця з МВФ, а за місяць Кремль отримає нові санкції…”

Допис ветерана АТО, блогера Валерія Прозапаса:

“Якщо прямо зараз до керування країною повернеться Порошенко – то десь за тиждень відновиться співпраця з МВФ, за місяць Кремль отримає нові санкції, і в той же день колективний Портнов з Коломойським втечуть в Сизрань.

До лікарень моментально завозитимуть кисень, обладнання та тести, лікарі отримають доплати та страхування.
Навесні почнеться зростання економіки.
За пірвоку всі збиткові держпідприємства знову стануть прибутковими, місцеві бюджети знову зводитимуться з профіцитом, а доходи від митниці подвоються.
Десь за рік армія вийде на рівень забезпечення та бойової підготовки зразку 2018 року, в Укроборонпромі зникне заборгованість по зарплаті.

Пенсіонери в кінці року отримають додаткову пенсію.
Тарифи залишаться такими самими, але повернуться субсидії.
За 400 баксів знову відмовлятимуться працювати навіть чорноробочі, євробляхєри знову накуплять євроблях, а антикорупціонер Лєщєнко ще одну квартиру за 7 мільйонів.
Але… це знову мало хто оцінить і його почнуть проклинати з подвоєною енергією, бо перестане бути страшно і звичайно виникне “дуже багато вапросав”.

Тому – не на часі, бо просто не заслужили навіть того, що мали.
Народ зповна має відчути всі наслідки свого вибору, щоби ще трохи поржать, яскравіше пережити правління “просто порядочних людєй, всьо” та усвідомлено і радісно повернути до влади державників.
І то не факт.
Так що зима буде важкою, і слава богу.” – пише Прозапас.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Краще присядьте! “А ви знали, що якщ0 зараз до пре3иденства повернеться Порошенко – то вже за тиждень повністю відновиться співпраця з МВФ, а за місяць Кремль отримає нові санкції…”