Він взaгaлi нормальний? Вчора ніхто і не помітив як Пyтiн на параді перемоги 9 травня перед ветеранами “ляпнув”, що він..

Російські ЗМІ запевняють, що президент РФ Володимир Путін під час урочистого виступу на Параді Перемоги неправильно прочитав важливе слово.

Президент РФ Володимир Путін в урочистій промові в Москві на Параді Перемоги міг зробити застереження. Про це написали російські ЗМІ,

Путін на параді зробив скандальну заяву, яке здивувало істориків. Він сказав: “У найважчий час війни, у вирішальних битвах, визначили результат боротьби з фашизмом, наш народ був один, один на великотрудному, героїчне і жертовному шляху до перемоги”. Він по суті цими словами приватизував перемогу над нацизмом. Однак, ймовірно, ця заява була помилкою. ЗМІ РФ звернули увагу на те, що на офіційному сайті Кремля в текстовому варіанті мови було слово не «один”, а “єдиний”, тобто ця ймовірна застереження поміняла весь зміст промови.

Зараз на сайті президента РФ в тексті вже значиться слово “один”. Ймовірно, воно було змінено і приведено у відповідність зі словами Путіна. Цю історію прокоментував на своєму акаунті в Facebook відомий російський журналіст Сергій Пархоменко.А вот это уже реальное безумие:“В самое трудное время войны, в решающих сражениях, определивших исход борьбы с фашизмом, наш народ был один, один на многотрудном, героическом и жертвенном пути к Победе….”Он действительно дважды сказал “один”. Не “един”, как, говорят, было в первоначально опубликованной стенограмме речи, а “один”.Один.

Мировой войны не было. Никто не воевал в Тихом океане, не сражался в Северной Африке, не высаживался в Нормандии и в Сицилии, никто не уничтожал германскую промышленность с воздуха, никто не водил конвоев в Архангельск, никто не топил немецкие транспорты, крейсера и подводные лодки в Атлантике и Балтийском море, никто не выходил к Эльбе с той стороны, никто не организовывал ленд-лиза.И на конференциях в Тегеране, Ялте и Потсдаме никого, кроме “нашего народа”, не было. “Наш народ” там сам с собой переговаривался.Вообще, истории не существует как таковой. Только пропаганда.Там же, на официальном сайте Кремля, висит видео. Посмотрите сами на отметке 17 минут.

За матеріалами

Сергей Пархоменко

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Він взaгaлi нормальний? Вчора ніхто і не помітив як Пyтiн на параді перемоги 9 травня перед ветеранами “ляпнув”, що він..