А зараз присядьте, якщо стоїте! Порошенка запросили на інавгурацію Байдена не як політика, а як п’ятого президента України і головного союзника США в Україні

Як інформує Replyua.net, український блогер, журналіст Павло Бондаренко пише на своїй сторінці в Facebook, мережею пішло обурення, що мовляв Петра Порошенка запросили на інавгурацію президента США Джо Байдена, як приватна особа, а не як президента України, тому немає в цьому нічого дивного.

Журналіст зазначає, після таких збурень варто всім нагадати, що Порошенко не колишній президент. Колишніх президентів не буває. Він – п’ятий президент України і назавжди ним залишиться. Як би від того, в кого щось не пригорає. Також, як Трамп залишиться 45-м президентом США назавжди. Як би комусь не було від того прикро або навіть соромно. Чому запрошений саме Порошенко, а не Кучма або перший президент незалежної України Кравчук? Та тому, що Білий дім бачить Порошенко як реальну важку політичну фігуру і свого союзника. В якості такого його і запросили. Як би в деяких від цього не пригорає.

Павло Бондаренко пише, найголовніше – потрапити саме на цю інавгурацію – велика честь, тому що в цей раз кількість запрошень через коронавірус різко скорочено до мінімального мінімуму. Там «лівих пасажирів» не буде. Тільки VIP-гості. Ті, кого реально цінують. Раніше конгресмену давали пачку квитків, які він потім роздавав серед своїх виборців, переважно спонсорів, і кількість гостей на заході доходила до 200 тисяч. 

Тепер кожен парламентарій отримає два квитки. Свій і для одного супутника (супутниці) – зазвичай це дружини (чоловіки) і передача квитків в інші руки не допускається. І ні за які гроші їх не купиш. Так що всім, що лютує чергове вітання.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

А зараз присядьте, якщо стоїте! Порошенка запросили на інавгурацію Байдена не як політика, а як п’ятого президента України і головного союзника США в Україні