Костя Грубич: “Увага! Щойно у моєї дружини прямо посеред натовпу біля поштамту на Лівобережній зграя підлітків-ромів намагалася влізти у наплічний рюкзак”

Український телеведучий Костянтин Грубич у своєму Фейсбук поділився неприємною історією, яка трапилася із його дружиною:

“Увага! Щойно у дружини посеред натовпу біля поштамту на Лівобережній зграя підлітків-ромів намагалася влізти у наплічний рюкзак. Блискавично відкрили накладну кишеню, блискавично «розчинилися» у темряві, коли Світлана відчула спробу грабунку. Тактика наступна: по ліоє з обох боків, двоє позаду, а сьомий у цьому «колі» грабує.

Роблять вигляд, що вони не разом. Ми їм встигли зробити зауваження: пройдисвіти зібралися до купки і повернули ватагою назад, вочевидь, щоб потрошити інших роззяв. Через півгодини, вертаючись, на тому ж місці ми знову побачили знайому вже обанду. Роми як саранча кружляли довкола пішоходів. Закликаю усіх бути пильними.

Раніше подібні випадки роками траплялися на залізничному вокзалі. Свято ж наближається, увага має посилюватися. Всім добра!” – бажає телеведучий у соцмережі

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Костя Грубич: “Увага! Щойно у моєї дружини прямо посеред натовпу біля поштамту на Лівобережній зграя підлітків-ромів намагалася влізти у наплічний рюкзак”