НАКИПІЛО ❗️ХІБА МИ НАЦІЯ ❓2 ХВИЛИНИ, ЯКІ ЗМІНЯТЬ ВАШУ РЕАЛЬНІСТЬ 🙏🏻

Давно пишу різні публікації і мрію ,щоб Україна була єдиною і процвітаючою державою, але сьогодні усвідомлюю , що ми не нація , а ми стадо, і навіть не стадо баранів , ми стадо гієн , які за шматок дохлого м’яса готові загризти один одного без жодних вагань.

Зараз фейсбук аналітики накинуться з коментарями типу ватний пост, хто ти таке , що розумієш , життя не бачив і вилиють на мене океан ненависті, але те що відбувається сьогодні терпіти я вже не можу.

Накипіло , пишу на емоціях , але пишу правду , яка зараз вколе очі мільйонам українців , які вважають , що вони розумніші і кращі всіх на Світі.

Достатньо лише зайти в помийну яму фейсбук і зразу можна зробити висновок, що ми за нація і хто такі українці.

Понаробляли собі кумирів і рідну маму готові повішати, якщо та іншої думки. А ті кумири зробили з нас убогих … хоча ні , убогих ми зробили себе самі , вони просто нас обікрали , довели до зубожіння і як казав великий Кузьма — «злили нас , мене з тобою разом в унітаз» .

30 років нас ґвалтують одні і ті ж самі собаки , а «розумні» хохли і далі їм довіряють…. о , якби була Юля , а як би Пєтя, Сєня, Бєня … і всі вони 30 років ставлять українців раком , і може нам, добрим українцям це і не так сильно подобається , але вже і не так погано.

Комусь подобається Порох, а хтось мріє про повернення Віктора Федоровича . Можливо все залежить від розміру , не знаю , бо раком стояти мені задоволення не приносить , мабуть тому і пишу цей пост.

Мені остогидло дивитися , як кожного дня українця топлять один одного в купі лайна і бруду .

Тьотя Шура з Херсону точно знає, що у всіх бідах країни винні кляті націоналісти, а дід Максим зі Львова знає, що вступити Україні в ЄС заважає останній не знесений пам’ятник Леніну десь у Харківській області.

Продавщиця Галина з Вінниці точно знає, як вивести країну з економічної кризи, а сантехнік Василь з Луцька має чітке бачення як закінчити війну за дві години та ще й повернути Крим.

Бабці у Тернопільському дворі винять у всіх бідах Донецьких ватників, а Донецькі ватники винять у всьому Тернопільських укропів.

Всі ці люди ніколи не пересікалися вживу, вони ніколи не бачилися і мабуть не знають навіть про існування один одного, але попри все це Петро з Рівного ненавидить Івана з Луганщини, а Іван з Луганщини ненавидить Світлану з Галичини, а все тому, що канал, який дивиться Іван показує протилежне каналу, який дивиться Петро.

І поки дикі українці сперечаються на якій мові хто розмовляє, поки українці мерзнуть за 200 гривень на акціях протестів під стягами якихось партій, вожаки цих структур виводять мільярди в країни, де нам з Вами не бути ніколи.

Особисто моя рідна мова українська і я дуже її люблю, але мені байдуже, що мадяр з Ужгорода говорить угорською, а ром з Буковини говорить румунською.

Значно мені важливіше чи буде у мене та моїх дітей майбутнє в цій країні. Якою мовою б не розмовляв я, коли мені нічого їсти і що одягнути, єдиний вихід це збирати валізи і їхати за кордон , де розмовляють десятками мов, але попри це їхні держави живуть процвітають.

Невже хтось вірить , що пенсіонерці, яка виживає на 50 доларів пенсії і тиждень їсть одну черству буханку хліба облегшує життя жирна морда націоналіста чи комуніста , який після красивих лозунгів після ефіру на телебаченні сідає в новенький ренж ровер і їде в маєток за пів мільйона доларів ?

Невже ви думаєте , що дітям з інтернату , майбутнє яких в 80% це наркоманія і алкоголізм важливо в яку ви церкву ходите , Московського патріархату чи Київського , якщо 99% набожних прихожан ніколи не допоможуть цим діткам .

Невже ви думаєте що патріотизм – це вишиванка чи футболка з гербом на груді ? Патріотизм це не смітити у своєму селі .

Невже ви думаєте, що патріотизм – це гучно кричати Слава Україні, а пізніше сідати п’яним за кермо ? Патріотизм – це поважати кожного громадянина незалежно від його поглядів.

Знаю, що зараз «патріоти» , помітьте в лапках облають мене в зраді, адже в пості я не написав що Путін х-л , а Бандера наш отаман.

Мене тоншить від награного націоналізму . Я люблю батьківщину по іншому і хоч вбийте мене , але для мене бути націоналістом – це не обов’язково розмовляти красивою українською , або носити найдорожчу вишивку.

Хіба російськомовні не боронять нашу з Вами Україну від агресора ? боронять , то хіба вони зрадники , бо мама навчила їх іншої мови ?

З російськомовного Петра, який боронить Україну від ворога набагато більше користі, ніж від україномовного Степана , який давно прийняв Австрійське громадянство , живе в околицях Відня, але у фейсбуці дуже кохає Україну і голосніше всіх кричить смерть москалям.

Одні хочуть в Європу, інші ностальгують за совком.

Ми себе називаємо мудрою нацією, але половина наших громадян працюють як коні на полях Польщі чи будівлях Чехії.

А все тому, що тамтешні люди вміють поважати один одного незважаючи на культуру, релігію і національність, а ми «мудрі» українці закопаємо сусіда, якщо побачимо , що у нього пліт кращий чи у нас.

Ми заздрісна нація , ми люди , які судимо людей за їхній статус і церкву до якої вони ходять.
Ми називаємо себе християнами , молимося на Томос, але щодня вбиваємо один одного морально.

Заплюйте мене в лице, але якщо ми не змінимося , якщо ми не зупинимося і не зрозуміємо , що всі політики минуть, а нам і нашим дітям жити в цій країні, тоді нас чекає вічне рабство , хто на Росію, хто на Польщу.

Я не нав’язую ідею, що культура і мова не відіграє ролі у встановлені нації, але в першу чергу ми повинні навчитися бути людьми, а потім ідентифікувати себе вже як українців.

Перед тим як зараз мені написати брудний коментар та звинуватити мене в не патріотизмі — підіть спочатку до старенької одинокої сусідки і купіть її продуктів.

Перед тим, як зараз захочете плюнути мені в лице — підіть спочатку в відділ око хворих діток і купіть їм солодощів.

Українці , зупиніться на мить ,адже зі своєю ненавистю ми зайшли наскільки далеко , що точки вороття скоро не буде.

Щоб країна процвітала в першу чергу потрібно поважати один одного і просити Бога благословення для нашої країни.

Перестаньте лити бруд в соціальних мережах, писати мільйони нецензурних коментарів , проклинань, адже все це повертається не лише Вам, від всього цього страждає вся держава.

Держава буде там , де є любов, а там де буде ненависть – буде руїна , війна , і безлад. ЗАДУМАЙТЕСЯ.

Прошу кожного з Вас #поширити мою публікацію 🙏🏻

Знаю, що однодумців дуже мало, але щиро вірю, що декілька сотень на всю державу назбирається. #Поширюйте собі , #поширюйте по всіх групах .

Бог з нами. АМІНЬ 🙏🏻

Однодумців чекаю в друзях, будь ласка, долучайтеся до мене Andrii Kozak

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

НАКИПІЛО ❗️ХІБА МИ НАЦІЯ ❓2 ХВИЛИНИ, ЯКІ ЗМІНЯТЬ ВАШУ РЕАЛЬНІСТЬ 🙏🏻