Кращого подарунку до свят і годі було чекати! На 2 тисячі дешевше! Шмигаль eкcтрeнo звернувся до українців – зменшити тариф на газ

Прем’єр Денис Шмигаль нагадав, що кожен споживач може обирати постачальника газу та закликав укладати контракти з “Нафтогазом”, який “дійсно продає газ по значно дешевших цінах”.

Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час Години запитань до уряду у Верховній Раді, трансляція якої була доступна на YouTube каналі парламенту.

Глава уряду нагадав, що з 3 серпня в країні запрацював ринок газу. Що дає право громадянам вільно обирати постачальника блакитного палива.

“Як ви знаєте, з цього року ціни на газ стали ринковими – кожен споживач має право вибирати собі постачальника. Ціна НАК “Нафтогаз” – державної компанї на 2000 грн нижча, ніж, наприклад, у відповідних облгаззбутів”, – сказав Шмигаль.

Він закликав українців аналізувати ціни на ринку та обирати для себе найбільш вигідний варіант.

“Закликаю людей аналізувати і дивитись, де сьогодні ціни на газ є ринковими. Закликаю вас укладати контракти з державною компанією, яка продає газ за цінами значно нижчими, ніж інші компанії продають його на комерційному ринку”, – підсумував прем’єр.

Тарифи на газ на грудень:

Тарифи на газ на грудень:

  • “Нафтогаз” – 6,33 грн за кубометр
  • Megawatt – 6,22 грн за кубометр
  • “Асканія Енерджі” – 6,69 грн за кубометр
  • “КРЕМЕНЧУКГАЗ-ТРЕЙДИНГ” – 6,9 грн за кубометр
  • Yasno – 6,49 грн за кубометр

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” обіцяє не підвищувати ціну газу для населення на грудень.

Ціна у грудні залишиться на рівні листопада і складе:

6,33 грн за кубометр з ПДВ в рамках тарифу “Місячний”.

6,45 грн за кубометр з ПДВ в рамках тарифу “Річний”.

Частка “Нафтогазу” на ринку складає приблизно 2,5%.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кращого подарунку до свят і годі було чекати! На 2 тисячі дешевше! Шмигаль eкcтрeнo звернувся до українців – зменшити тариф на газ