Волонтер: Хочеться крuчaтu від бoлю, розуміючи, що ця посилка їхала до сиріт. Гнuлa шкура від банана, пoрвaтe взуття.

Гнила шкура від банана, брудна пуста банка від шоколадного крему, і повністю порвате взуття Хочеться кричати від болю, розуміючи, що ця посилка їхала до сиріт.

ДОПОМОЖІТЬ ПРОСЛАВИТИ ЦИХ НЕЛЮДІВ ЧИТАТИ ВСІЙ КРАЇНІ

Дорогі українці, довго думав як культурно написати цей пост, але зрештою вирішив називати речі своїми іменами.

«Не так страшні московські воші, як страшні українські гниди», слова Симона Петлюри. Ось такими українськими гнидами виявилися люди, які відкликавшись на моє прохання допомогти діткам сиротам на день Миколая прислали ось таку посилку.

Гнила шкура від банана, брудна пуста банка від шоколадного крему, і повністю порвате взуття. За цю посилку на пошті мені довелося заплатити 85 гривень.

Хочеться кричати від болю, розуміючи, що ця посилка їхала до сиріт. Я не знаю якими скотами треба бути, якими нелюдами щоб дозволити собі таке знущання над дітьми.

За роки своєї благодійної діяльності я бачив багато, но це побило все.

2020 рік, ми вмремо не від Коронавірусу, а від підлості, гнилості, злоби один до одного. Ми опустилися на дно, ми втратили облік людський.

Соромно, просто соромно

Дорогі українці, хто ще не втратив елементарну людяність, я прошу кожного з Вас #поширити цей пост, щоб подібні благодійники мали страх, перед тим, як присилати недоїдки, порвате шмаття, використані засоби особистої гігієни та обгаджену білизну.

Я дуже прошу Вас зробити #репост собі та по всіх групах , щоб такі самі люди , які думають , що перечислених мною вище – це благодійність для сиріт , прочитали це і більше ніколи не сміли таке “жертвувати”.

Нарахунок жінки, яка прислала цю допомогу, якщо вона не вибачиться в дітей, яким це надіслала, у всієї сім’ї, мені доведеться на всю країну написати Ваше ім’я, не шановна «благодійниця». Щиро сподіваюся, що гарні подарунки, ви переплутали з сміттям, яке мали викинути.

Сподіваюся , що Ви допоможете мені достукатися до таких людей , якщо їх так можна назвати . З вірою в серці , з Богом

Andrii Kozak

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Волонтер: Хочеться крuчaтu від бoлю, розуміючи, що ця посилка їхала до сиріт. Гнuлa шкура від банана, пoрвaтe взуття.