Квітуча 73-річна Софія Ротару під бурхливі овації виступила у Росії

Народна артистка СРСР, співачка Софія Ротару виступила у Росії.

73-річна зірка взяла участь у російській «Пісні року», продемонструвавши два яскравих номери. Подейкують запрошення на фестиваль артистка прийняла від Ігора Крутого.

Повідомляється, що через посиленя заходів безпеки у зв’язку з коронавірусом, усі учасники заходу мали здати тест на COVID-19.

Судячи з фото, які з’явилися в Мережі та у Instagram-Stories Ротару, під час концерту вона похизувалася двома якравими образами.

Спочатку вона вийшла на сцену у червоній сукні з рюшами і виконала свій один із своїх українськомовних хітів, який глядачі зустріли бурхливими оваціями.

Під час другого виступу Ротару з’явилася на сцені в широких чорних штанах і блузці з паєтками із золотою бахромою. Знаменитість виконала ще одну знамениту композицію «Сердце размером с солнце».

Шанувальники були у захваті від зовнішнього вигляду зірки, відзначивши що вона має доволі молодий вигляд.

Нагадаємо, рік тому вперше за довгий час Софія Ротару приїхала до Росії. Вона тоді прибула, щоб також виступити на «Пісні року», однак опинилася в центрі скандалу. У Росії заявили, що вона їде на заробітки, мовляв, у неї закінчилися гроші, однак цю інформацію спростував її директор.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Квітуча 73-річна Софія Ротару під бурхливі овації виступила у Росії