Щойно! Порошенко побілів – Він різко відповів йому. “Головний злодій країни” – Гетьман не чекав!

Сьогодні, 5 листопада, у стінах Верховної Ради експрезидент Петро Порошенко заявив, що негайно потрібно відновити дію антикорупційних законів.

Порошенко висловив своє обурення і заявив що його позбавили можливості внести альтернативну пропозицію і пошвидше розглянути законпроект про відновлення дії антикорупційних законів і звинуватив у цьому депутата Дубінського.

“І чому пан Дубінський, як людина Коломойського намагається заблокувати розгляд антикорупційних законів, всім відомо”, – заявив Порошенко і наприкінці закликав не йти “у нього на поводу”.

Депутат Олександр Дубінський не став мовчати і у своєму Телеграмі відповів Порошенку на усі звинувачення.

“Головний злодій країни Порошенко чомусь згадує моє ім’я з трибуни, і стверджує, що поданий мною закон, який гарантує виконання норм Конституції і встановлює граничний місячний термін для розробки і відновлення антикорупційного законодавства – заважає йому боротися з корупцією.

Хочу нагадати мародеру у вишиванці, що це за його президентства була прийнята версія антикорупційного законодавства, в яку були закладені антиконституційні норми – спеціально для подальшого вирішення всієї системи боротьби з корупцією.

Це і відбулося в лютому 2019 року, коли КС вперше скасував відповідальність за статтею 366-1 ККУ за незаконне збагачення.

Розжирілий на бюджеті злочинець тоді нічим обурений не був, бо був одним з фігурантів антикорупційних розслідувань.

На жаль, ми – як представники оновленої влади – за майже півтора року турборежиму не спромоглися усунути проблеми в законах, або зробили це криво. Тому маємо нове рішення Конституційного суду.

Але замість того, щоб зайнятися відпрацюванням нових законів, патріотичний злодій просить двомісячну відстрочку для їх підготовки за законом Разумкова, замість місяця, який пропоную я.

Петро Олексійович, вам явно прописана трудотерапія. І бажано за рішенням суду “..

Джерело:korupciya.com

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Щойно! Порошенко побілів – Він різко відповів йому. “Головний злодій країни” – Гетьман не чекав!