До України заїхало понад 70,000 людей з-за кордону. Польща, Італія, Іспанія, Німеччина… Влада не зробила НІЧОГО щоб їх ізолювати… Далі будуть лише наслідки, — Смолій

Вже Україні вже майже 100 підтверджених хворих на COVID-19. Головний санлікар розповідає що люди не дотримуються карантину.

Так, це правда, велика частина наших людей абсолютно байдуже ставиться до карантину.

Діти бігають по дитячих майданчиках, підлітки грають у футбол на вулиці, старші люди сидять на лавочках під будинками, а решта — просто гуляє вулицями наших міст. А ще багато людей навіть не носить захисні маски в магазинах.

Проте, є й інша сторона. До України заїхало понад 70,000 людей з-за кордону. Польща, Італія, Іспанія, Німеччина тощо.

За обіцянками влади, всі ці люди мали б бути на карантині. Скільки з них дотримується самоізоляці? Скільки пішло розгулювати вулицями міст? Влада НЕ проконтролювала. НЕ протестувала. НЕ слідкує за поширенням коронавірусу від тих, кого ми привезли із-за кордону.

80% інфікованих в Києві — це люди, що прибули з Італії, Франції, Німеччини. Далі будуть лише наслідки.

Влада не зробила НІЧОГО щоб ізолювати та перевірити десятки тисяч людей. А це зробили і роблять в Ізраїлі, Південній Кореї, Японії, а тепер і в європейських державах.

Безвідповідальна політика тих, хто обіцяє і нічого не виконує — призвела до різкого поширення COVID-19 в Україні.

Андрій Смолій

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

До України заїхало понад 70,000 людей з-за кордону. Польща, Італія, Іспанія, Німеччина… Влада не зробила НІЧОГО щоб їх ізолювати… Далі будуть лише наслідки, — Смолій