Жа*хаюча ситуація!Біда!На Прикарпатті в інфекційній всі лікарі захворіли на кор*навірус

На Івано-Франківщині в одній із інфекційних лікарень майже всі лікарі захворіли на COVID-19, а пацієнтів обслуговує середній медперсонал.

Про це повідомив Коломийський міський голова Ігор Слюзар у відеозверненні.

В інфекційній майже усі лікарі хворі. Пацієнтів обслуговує медперсонал. Керівник закладу теж захворів на COVID-19, – повідомив Ігор Слюзар.

За його словами, статистика з захворювання на коронавірус в Коломиї “змінюється на гірше”.

Наразі у лікарні Коломиї перебуває 21 пацієнт, у якого підтвердили коронавірусну інфекцію, ще 20 осіб – з підозрою на хворобу.

У Коломийській інфекційній лікарні працюють 17 лікарів.

Коротко про захворюваність на COVID-19: Станом на 22 жовтня в Івано-Франківській області на CОVID-19 захворіли 17 447 людей. Загалом в Україні за минулу добу виявили 7 053 хворих на CОVID-19, з початку епідемії захворіли 322 879 людей.

Як компенсує держава роботу медиків під час пандемії

Медикам, які залучені до надання медичної допомоги ковідним пацієнтам і входять до складу спеціальних медичних команд передбачені 300% надбавки до зарплат.

Увага! виплати передбачені лише тим медикам, що працюють в закладах, які визначені для госпіталізації пацієнтів з коронавірусом і мають відповідний договір з НСЗУ.

джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Жа*хаюча ситуація!Біда!На Прикарпатті в інфекційній всі лікарі захворіли на кор*навірус