Заслужений лікар України: “Вже завтра – черга буде не тільки в лікарнях, а і на цвинтарях, якщо не буде зроблено…”

Заслужений лікар України, доктор медичних наук, професорка Ольга Богомолець прогнозує 10 тисяч хворих на За місяць-два в Україні очікують по 9 тисяч випадків коронавірусу щодня: епідеміологиня радить, що робити коронавірусну хворобу COVID-19 на день найближчих днів і наступних тижнів. Про це у четвер, 8 жовтня, вона написала на своїй сторінці у Facebook.

“Звернення до влади і ЗМІ

Колапс наближається..

10.000 уражених Ковід 19 на день абсолютно реальна цифра найближчих днів і наступних тижнів.

Ціна, яка буде заплачена за безвідповідальність влади – тисячі життів, які ще сьогодні можно вберегти..

Ліжок може вистачити…Не вистачить рук, знань і вчасно призначеного і правильно підведеного кисню..

Чому має бути страшно?

Тому що медики по всій краіні просто і тихо вигоряють, живучі і працюючи в ганебних умовах фізичної, моральної і духовної неповаги і елементарного безгрошів’я і жебрацтва.

Перша ознака професійного вигоряння медсестри і лікаря – байдужість до всіх проблем навколо і до стану пацієнта також, і ця байдужість зробить неможливою якісну і вчасну медичну допомогу.

Що потрібно зробити?

1.Негайно заборонити всі масові заходи по всій краіні. За порушення мають бути не штрафи, а карна відповідальність.2.Негайно повернути учбові заклади на дистанційне навчання ( школяри і студенти є безсимптомними носіями хвороби)3.Ввести сімейний карантин вихідного дня ( під час вихідних дозволити бути лише з родиною)

І якщо це буде зроблено – через два тижні ми зможемо очікувати зменьшення темпів зростання і розповсюдження інфекції.

Якщо це не буде зроблено завтра – через два тижні буде зовсім інша картина..і черга не тільки в лікарні, а і на поховання на цвинтарі..” – пише Богомолець.

Маєте, що сказати ? Приєднуйтесь до обговорень ! Для переходу натисніть на картинку нижче.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Заслужений лікар України: “Вже завтра – черга буде не тільки в лікарнях, а і на цвинтарях, якщо не буде зроблено…”