Тaкoї nанiкu я щe нe бaчuв! Конча Заспа прuрeчeнa! звонять депутати, міністри, політики і просять …, – Давиденко

Конча Заспа приречена.Приречена вперше за багато років на власній шкурі відчути державне українське Здравоохрвненіе.

Дзвонять нинішні депутати.Дзвонять колишні міністридзвонять політики всіх мастей і регалій.Все запасаються захистом, все просять розповісти про тести, все наперед шукають контакти в лікарнях.

Кожен день йдуть повідомлення про ВІП хворих коронавірусів серед депутатів, колишніх чиновників і всяких впливових людей з оточення олігархів.

Хтось каже їх десять.Хтось каже, що двадцять.У будь-якому випадку їх уже багато і буде ставати ще більше.

І Олександрівська лікарня – це найкраще, що у них є. Повірте, для них, після клінік Ізраїлю, Німеччини та Австрії – це рівносильно поїздці.

Ви чого думаєте вони не поспішають в стаціонар і просять з залишити вдома в ізоляції ?!Знають адже, що там в стаціонарах інфекційних – лютий треш.

Вони будували Україну для нас – а доведеться пожити в ній трохи самим.

Настав час коли всі ті хто будував і одночасно обкрадав цю прекрасну країну останні 25 років, раптом усвідомили, що все йде не за планом.

До Відня на консультацію до лікаря не полетиш.У реанімації в Мюнхені чартер не пустять.А в приватних українських лікарнях інфекційних відділень для ВІП короновірусні немає.

От же ж біда яка.Їм в цьому лайні тут доведеться лікуватися, захищатися від голодних бунтів, а може і вмирати.

А вмирати ж не хочеться.

Збулася мрія мільйонів українців.Рятувати від вірусу їх будуть в обшарпаних палатах, смердючих туалетах, без протоколів лікування, без достатньої кількості обладнання, без ресторанного харчування і змінного постільної білизни.

І головне.Рятувати їм життя будуть люди, у яких місячна зарплата як один їх похід на обід в ресторан.

Вони так вже перестрашені, що навіть екстрено вирішили дати лікарям подвійну ставку і почати рахувати ЗП погодинно.Де ж ви раніше були?

Вони зараз ставлять масово по лікарнях ШВЛ, УЗД і рентгени.Вони зараз скидаються на ремонти палатних боксів.Вони зараз масово шукають знайомих серед українських лікарів.

Вони просто подивилися на Шахова, на інших ВІП знайомих, які вже зараз лежать масово з пневмонією по своїх домівках і раптом усвідомили, що біда за дверима, а бігти від неї нікуди – тільки в звичайну державну інфекційну.

Їх найстрашніший сон раптом став реальністю – їх ніде більше не чекають і ніде не візьмуть.

З грошима, лімузинами, охоронцями і особистими літаками, багато хто з них зазнають на власній шкурі, що таке безкоштовне загальнодержавне медичне обслуговування.

Олексій Давиденко

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тaкoї nанiкu я щe нe бaчuв! Конча Заспа прuрeчeнa! звонять депутати, міністри, політики і просять …, – Давиденко