“Я не знаю. У Пізантії? І Ленін із Пізанії?”: як Маша Фокіна “блищала розумом” в шоу на ТВ (відео)

У мережі спливло показове відео, на якому внучка Вітольда Фокіна Марія, яка допомогла стати йому першим заступником голови української делегації в Тристоронній контактній групі, не змогла відповісти на запитання зі шкільної програми.

Зокрема, у 2012 році світська левиця знялася в телешоу “Дурнєв +1”. Маша Фокіна не знала, де розташована Пізанська вежа, хто такий Беніто Муссоліні і що таке “відсоток”. Передає Obozrevatel.

На запитання про те, в якій країні розташована Пізанська вежа – один із головних туристичних символів Італії, – Фокіна відповіла: “Я не знаю. У Пізантії? У Пізанії? І Ленін із Пізанії? Я не знаю…”.

Також Маші Фокіній поставили запитання про те, що таке відсоток. Дівчина відповіла: “Я ненавиджу вашу програму. З математики у мене постійно були “п’ятірки”, це мій улюблений предмет. Відсоток – це, виходить… Коефіцієнт?”.

На запитання про італійського диктатора Беніто Муссоліні Фокіна сказала таке: “Та я не хочу відповідати на такі запитання, я таке не люблю”. Її також запитали, якого вона року народження, на що вона відповіла: “Так, 1986… Чорнобиль”.

Далі в шоу Маша Фокіна заявила: “Мажори – це люди, які займаються безглуздою тратою грошей і приниженням людей, які працюють у ресторанах, в закладах якихось. Ну, коротше, тварюки”.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Я не знаю. У Пізантії? І Ленін із Пізанії?”: як Маша Фокіна “блищала розумом” в шоу на ТВ (відео)