“Автобус в’їхав у фуру, яка вдарила три автомобілі ..”Жах..Поблизу Львова зіткнулись шість автомобілів..Колапс на дорозі!

У п’ятницю, 11 вересня, у с. Чишки поблизу Львова сталася ДТП за участі шести автомобілів. Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, близько 15:30 біля с. Чишки, що у Пустомитівському районі, на трасі Київ – Чоп (542 км 700 м) відбулася ДТП за участі шести автомобілів: чотирьох легкових, фури з причепом та автобуса.

За інформацією патрульної поліції, попередньо відомо, що внаслідок ДТП травмувалися двоє людей.

За інформацією у соцмережах, через ДТП рух транспорту на об’їзній дорозі Львова з боку Сихова, Винників та с. Гамаліївка заблокований.

У поліції водіїв просять оминати цю ділянку. Наразі патрульні перекрили рух транспорту. Зараз автомобілі, які потрапили у ДТП, намагаються забрати із дороги, щоб відновити рух транспорту.

Як повідомили у поліції, за попередньою інформацією, автобус в’їхав у фуру, яка вдарила три автомобілі, що рухалися попереду. Усі учасники ДТП рухалися у попутному напрямку. Проте більше інформації про постраждалих та саму ДТП у поліції пообіцяли повідомити згодом.

джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Автобус в’їхав у фуру, яка вдарила три автомобілі ..”Жах..Поблизу Львова зіткнулись шість автомобілів..Колапс на дорозі!