В Кpемлi пaнiкa: в Чорне море зайшов військовий корабель і “знешкодив” російські С-400 в Криму (Відео)

Французьке військове судно Dupuy de Lome заблокувало роботу російських комплексів ППО С-400 в тимчасово окупованому Криму.

Як повідомляє AVIA.PRO, це стало можливим завдяки створенню перешкод на певних частотах. Такі дії з боку Франції є можливими лише в разі перехоплення радіочастот, випромінюваних радіолокаційними системами С-400.

Російські експерти припустили, що отримати таку інформацію ЄС вдалося після численних польотів над місцями розгортання зазначених комплексів ППО на тимчасово окупованому Кримському півострові.

Зазначимо, що 6 вересня французький військовий розвідувальний корабель Dupuy de Lome пройшов Босфорську протоку і вирушив у центральну частину Чорного моря. Незважаючи на відсутність озброєння в цього судна, воно має потужну радіопередавальну апаратуру, що дає змогу здійснювати “зламування” радарів противника для подальшого створення перешкод і встановлення вразливостей засобів ППО ворога.

“З урахуванням поточного положення французького військового корабля і його віддаленості від Криму є дані про те, що військове судно вже почало взаємодію з російськими радарами, однак, за висловленими припущеннями аналітиків, очікується також і чергова провокація з боку США – американські бомбардувальники можуть спробувати змусити російських військових активувати С-400, що призведе до того, що секретні дані про роботу радарів опиняться у розпорядженні НАТО”, – забили на сполох російські журналісти.

Як повідомляв OBOZREVATEL, до окупованого Росією Криму наблизилися два стратегічних бомбардувальники B-52H Stratofortress Військово-повітряних сил США. Метою стало проведення першої в історії бойової місії над українською територією.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

В Кpемлi пaнiкa: в Чорне море зайшов військовий корабель і “знешкодив” російські С-400 в Криму (Відео)