Дuвuтuся вciм! Мeдuкu опублікували відео, як насправді вlрyс-к передається без кoнтaктy людей

Коронавірус зберігає життєздатність на різних поверхнях

Вірус -К у всьому світі вразив уже більше 300 тисяч чоловік і привів до смерті понад 14 тисяч. У мережі з’явилося наочне відео про те, як поширюється смэртельно небезпечний C0VlD-19, і як за допомогою простих правил можна уникнути зараження.

Відео опублікував в мережі прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді в Facebook. У ролику показано, як через одну людину, який чхнув в порожньому ліфті, можуть заразитися на сотні і тисячі людей.

Відзначимо, що C0VдD-19, в першу чергу, передається повітряно-крапельним шляхом при безпосередньому контакті між людьми. Але не обов’язково чхати або кашляти один на одного, адже інфекція зберігається на різних поверхнях від декількох годин до декількох днів.

Але при цьому вірус не стійкий до дезінфікуючих засобів, а при нагріванні понад 56 градусів за Цельсієм гине протягом 15 хвилин.

Minute precautions can make monumental impacts and save many lives.

Minute precautions can make monumental impacts and save many lives.

Gepostet von Narendra Modi am Samstag, 21. März 2020

Як поширюється вірус -к (відео: facebook.com/narendramodi)

Нагадаємо, що в Україні за станом на 23 березня зафіксовано 73 випадки інфікування , три з них закінчилися смертю пацієнта. Крім того змінився регіон, який лідирує за кількістю випадків. Тепер це Київ, де 29 хворих, на другому місці – Чернівецька область, де 25 випадків.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Дuвuтuся вciм! Мeдuкu опублікували відео, як насправді вlрyс-к передається без кoнтaктy людей