БРАВО! Це дійсно справжній президент!!! Після цих слів присутні аплодували зі сльозами на очах (відео)

Президент України звернувся з урочистою промовою до співвітчизників в честь 29-ї річниці Незалежності країни.

Президент України Володимир Зеленський виступив з урочистою промовою на честь 29-ї річниці Незалежності країни.

Відеотрансляцію з місця подій вели журналісти UA: Суспільне на YouTube.

Глава держави разом з дружиною спочатку поклали квіти до стели загиблих героїв Небесної сотні і захисників України на Донбасі, після чого попрямували на Софійську площу. Там була встановлена ​​сцена у вигляді карти України разом з Кримом і Донбасом.

Солдати Почесної варти підняли Державний прапор України, який виконав співак Михайло Хома, більш відомий, як «Дзідзьо». Після чого Володимир Зеленський звернувся до співвітчизників.

У своїй промові Зеленський зазначив: уже 29 днів, як на Донбасі ніхто не стріляє і немає поранених, також президент розповів про те, з якими труднощами країні довелося зіткнутися в 2020 році. Це і коронавірус, і загибель українського літака в Ірані і так далі.

«СЬОГОДНІ 29 ДНІВ, ЯК У НАС НЕМАЄ БОЙОВИХ ВТРАТ. 29 ДНІВ, ЯК НАШІ МІСТА І СЕЛА НЕ ХОВАЮТЬ СВОЇХ ГЕРОЇВ, МАТЕРІ НЕ ПЛАЧУТЬ, А ДРУЖИНИ І ДІТИ ЧУЮТЬ В ТЕЛЕФОННУ ТРУБКУ ГОЛОСИ СВОЇХ БЛИЗЬКИХ. МИ ВСІ ПРОСИМО БОГА ТІЛЬКИ ПРО ОДНЕ: ЩОБ ЦІ «ДНІ ТИШІ» ПЕРЕТВОРЮВАЛИСЯ В МІСЯЦІ, РОКИ, СТОЛІТТЯ І ТИСЯЧОЛІТТЯ » , – ЗАЯВИВ ЗЕЛЕНСЬКИЙ.

Він зазначив: День Незалежності є святом для всіх 65 мільйонів українців, які живуть по всьому світу. Проте, Зеленський висловив жаль, що за «цим сімейним столом немає ні Криму, ні Донбасу», але він висловив упевненість в тому, що «вони повернуться в країну, яку не впізнають».

«ВОНИ ПОВЕРНУТЬСЯ В КРАЇНУ З ВИСОКИМ РІВНЕМ ЩАСТЯ. І МИ НІКОМУ НЕ ВІДДАМО НІ НАШЕ ЩАСТЯ, НІ НАШІ ТЕРИТОРІЇ. Я ЗРОБЛЮ ВСЕ, ЩОБ БУДЬ-ЯКИЙ УКРАЇНЕЦЬ ЗНАВ: ЙОГО КРАЇНА НЕ ЗАЛИШИТЬ ЙОГО В БІДІ » , – ЗАЯВИВ ЗЕЛЕНСЬКИЙ.

Президент України подякував медикам і волонтерів за роботу по боротьбі з коронавірусів, а військових за захист суверенітету України: він оголосив, що тих, хто не шкодував себе у важких умовах, чекає нагорода. Разом з тим він закликав не ділити українців за ознаками мови, національності, віри і так далі.

Також Зеленський заявив: військового параду в Києві не буде, оскільки техніка потрібна сьогодні на Донбасі, щоб оборонятися від російського агресора.

«БУДЬ-ЯКЕ ПОВАЖАЄ СЕБЕ, ОСОБЛИВО ПІД ЧАС ВІЙНИ, НАДХОДИТЬ САМЕ ТАК. АЛЕ ПАРАД УКРАЇНСЬКОЇ ПЕРЕМОГИ МИ ОБОВ’ЯЗКОВО ПРОВЕДЕМО, КОЛИ МИ ПОВЕРНЕМО ВСІХ НАШИХ ЛЮДЕЙ І ВСІ НАШІ ТЕРИТОРІЇ. ВСІ МИ КОМАНДА, І КОЖЕН З НАС – ЦЕ ЧАСТИНА ПАЗЛА, БЕЗ ЯКОГО НЕМОЖЛИВИЙ МАЛЮНОК УКРАЇНИ. УКРАЇНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ, УКРАЇНО – ЦЕ ТИ! » – ЗАЗНАЧИВ ЗЕЛЕНСЬКИЙ.

ДЖЕРЕЛО

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

БРАВО! Це дійсно справжній президент!!! Після цих слів присутні аплодували зі сльозами на очах (відео)