Священнослужителя вигнали з автобуса за зауваження про російську попсу. Пасажири спостерігали та знімали відео…

Ввечері 12 серпня в Івано-Франківської області поблизу села Вістова Калуського району у селі Вістова Калуського району священника ПЦУ Романа Вінника висадили з громадського транспорту, бо він зробив зауваження водію через російську музику

Про інцидент написав о. Роман Вінник насвоїй сторінців соціальній мережі.

“Сьогодні приїхав додому дуже пізно, з Івано-Франківська. Ніколи не міг би подумати, що за те, що зробив зауваження водію, що в бусі награє російська попса, мене вигнали з автобуса і я вийшов в Калуші, у с. Вістова. Звідти добрався завдяки добрим людям додому. Жах… де ми живемо. Калуш, де музей Степану Бандері… люди, зхаменіться. На жаль, до біди ще і розрядився мобільний телефон, коли хотів зазняти водія і номер буса”, – написав священнослужитель.

Уявіть собі, священник зробив зауваження за російську попсу і його за це вигнав водій. Де ж були пасажири, хто вони, чи є у них серця? Вони в цей час фотографували священника, та, напевно, дуже тішилися із ситуації. І це в самому серці західної України?

За кого гинуть наші хлопці? Чому немає закону, щоб таких виродків штрафували, саджали, позбавляли громадянства чи права голосу? Кого вони навибирають на виборах? ОПЗЖ, Порошенків, Зеленських? Це ж хруні які продадуться за копійку, не знають ані своєї історії, ані своєї культури і, до того ж, не мають честі!

Вказана ситуація це показник не всього нашого суспільства (тому що ми б не стримали війни, не перемогли на Майдані), але левової частини пристосуванців, які ховаються за спинами, які живучи в країні чомусь її ненавидять та ненавидять ближнього свого. Ця культура перейшла до нас із совком і має пройти час, щоб подібні хруні не висаджували людей із маршруток, не кричали з трибун про «мижебратьєв», відчуваючи вседозволеність.

о.Романе, тримайтеся, Україна з вами!

Дорогі друзі! Сьогодні приїхав додому дуже пізно((( з Івано-франківська. Ніколи не міг би подумати, що за те що дав…

Gepostet von Roman Vynnyk am Mittwoch, 12. August 2020

Олександр Ткачук

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Священнослужителя вигнали з автобуса за зауваження про російську попсу. Пасажири спостерігали та знімали відео…