ЗСУ взяли в пoлoн Псковських Десантників: пoгляньтe, що з ними зрoбuлu: ці кадри з’явилися якраз в День “російського ВДВ”

У День російського ВДВ в соціальних мережах показали відео, як кадрові російські військові з Псковської бригади ВДВ потрапили в полон ЗСУ.(щоб переглянути відео доскрольте стоінку до кінця)

У соціальних мережах показали відео, як українські військові змогли взяти в полон на Донбасі російських десантників з Псковської дивізії і 31-й ДШД. Кадри на своїй сторінці в соціальній мережі  Twitter опублікував відомий блогер Necro Mancer. Відео було знято при виході з Іловайська в 2014 році в селі Червоносельськое.

У День російського ВДВ (відзначається сьогодні, 2 серпня) блогер вирішив нагадати знамените відео про те, як кадрові російські військові з псковського ВДВ потрапили в полон до ВСУ. “Чисто згадати. До свята, так би мовити # архів # іхтамнет # ВДВ”, – прокоментував відео автор. На опублікованих кадрах проводиться допит російських солдатів, які зізнаються, що незаконно перетнули кордон з Україною.

Вони підтверджують, що не є добровольцями, а кадровими російськими військовими, яких перекинули через кордон, попередньо отримали наказ стерти номерні знаки з бронетехніки. “31-я десантно-штурмова дивізія” , – говорить під час допиту російський військовий.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

ЗСУ взяли в пoлoн Псковських Десантників: пoгляньтe, що з ними зрoбuлu: ці кадри з’явилися якраз в День “російського ВДВ”