Струс мозку, перелом щелепи, численні гематоми: потерпіла від нападу у поїзді “Маріуполь-Київ” розповіла нові подробиці

Анастасія Лугова, яка постраждала від нападу невідомого чоловіка у поїзді “Маріуполь-Київ”, отримала струс мозку, перелом щелепи та численні гематоми на голові.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

“Шини тут і тут, тут тріщина. В кожен зуб вставили шини, щоб тримали. Гематоми скрізь. По всій голові. Він з мене видер сережки, їх вкрав, вкрав мій паспорт”, – розповіла жінка.

Вже поруч із чоловіком 28-річна Анастасія з жахом згадала останню поїздку до родичів. Із Запоріжжя до Києва з 6-річним сином Захаром вона їхала напередодні вночі. О третій ночі, коли спали, до купе пробрався чоловік.

В одних лише трусах заблокував двері, почав бити та роздягати жінку. Вона почала кричати. Згодом їй із дитиною вдалося вирватися від нападника.

Три години до Києва нападника охороняло керівництво потягу. Увесь цей час на пероні чекав чоловік.

Напад у потязі: невідомий чоловік прийшов у купе до жінки з дитиною, бив її та намагався зґвалтувати

Побита і ледь не зґвалтована на очах у сина прямо у купе пасажирського потяга. 28-річна Анастасія разом з 6-річним Захаром їхала з Запоріжжя до Києва. На середині дороги в купе до жінки зайшов невідомий, почав бити, роздягати і примушував до сексу. Після наруги голяка переконував працівників поїзду – це звичайні розбірки між чоловіком та дружиною. Про напад у соціальних мережах Настя розповіла сама.

“Він стільки разів переказав цю історію. Кожен раз проживаючи це і кожен раз він доходив до сліз. Він каже: “Мамочка, прости, що я тебе не врятував””, – каже чоловік Володимир Захаренков.

Анастасія каже, що наважилась розповісти про все, аби закликати людей не бути байдужими і не боятись діяти, якщо хтось поряд кличе на допомогу.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Струс мозку, перелом щелепи, численні гематоми: потерпіла від нападу у поїзді “Маріуполь-Київ” розповіла нові подробиці