Батько аплодує! Зеленському вдалось, дотис – Порошенко тільки обіцяв. Вчинок президента приголомшує

5 років Порошенко обіцяв привести до ладу національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит», однак як завжди нічого не виходило.

Нічого не було побудовано і як завжди кудись зникли 1,5 мільярда гривень. Не важко спрогнозувати на чиї офшорні рахунки впали вкрадені у дітей кошти.

Рівно 8 місяців тому Зеленський пообіцяв добудувати лікарню. Рівно через 8 місяців обіцянка була виконана.

Двері нового корпусу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» відчинено. Шість нових відділень, найсучасніша техніка, діагностика високого рівня – запит лікарів, дітей та їхніх батьків виконано.

Глава держави взяв участь у відкритті другої черги нового корпусу медичного закладу, яка включає запуск шести нових відділень. Президенту доповіли, що нові відділення готові до роботи, але ще очікують додаткового обладнання. Після його прибуття та встановлення завдяки введенню в дію нового лікувально-діагностичного комплексу НДСЛ «Охматдит» МОЗ України кількість ліжок зросте з 620 до 720, а кількість операційних – з шести до 12. Також планується збільшення пролікованих випадків з 20 тис. до 32 тис. на рік. Завдяки збільшенню кількості реанімаційних ліжок медичну допомогу отримають втричі більше пацієнтів, ніж зараз. Крім того, кількість операцій на рік зросте з 10 тис. до 18 тис.

Володимир Зеленський перевірив інфраструктуру та перспективи роботи відділень хірургічно-онкологічного корпусу.

Під час спілкування з виконувачем обов’язків директора «Охматдиту» Юрієм Довбнею Президент пообіцяв допомогти лікарні у вирішенні питання щодо закупівлі додаткової медичної апаратури.

Володимиру Зеленському розповіли, що тепер «Охматдит» – єдина лікарня в Україні, яка зможе безкоштовно та швидко надавати маленьким пацієнтам повний перелік послуг з дитячої онкології. Крім того, тутешня лабораторія оснащена найсучаснішим обладнанням, у ній виконується понад 100 тисяч високоякісних лабораторних досліджень на рік. Тут є можливості для забезпечення лабораторного супроводу процедури трансплантації кісткового мозку.

«Охматдит» зможе проводити 50-100 родинних і неродинних трансплантацій кісткового мозку при заповненні усіх кадрових позицій. Потреба у проведенні таких операцій по Україні становить 200-250 випадків на рік. Зараз у лікарні проводиться до 25 родинних трансплантацій на рік.

Глава держави ознайомився з роботою референс-лабораторії з лабораторної діагностики онкогематологічних захворювань, зокрема з особливостями гематологічних досліджень та роботою лабораторії медичної генетики. Президент також оглянув маніпуляційну та хірургічну операційні

«У нас сьогодні прекрасний, фантастичний день – відкриття фантастичного корпусу фантастичної лікарні «Охматдит». Відкрито шість нових відділень. Це допоможе зберегти життя українських дітей», – сказав Глава держави під час спілкування зі ЗМІ після відвідання лікарні.

Володимир Зеленський зазначив, що нові відділення оснащені найсучаснішою медичною технікою, як це й має бути у якісній новітній лікарні світового рівня.

«Це був запит лікарів, запит дітей, запит професіоналів – і ми на це зреагували. Найкраща техніка, яка є сьогодні у світі, – тут вона є», – сказав Президент.

Варто зазначити, що не так давно, батько президента, Володимира Зеленського дав коментар стосовно президенства сина:

Він у будь-який момент кине цю фігню. Він же забезпечена людина. Він може виїхати в будь-яку іншу країну, але він залишився, щоб не красти. Щоб зробити нашу країну кращою. Про те, хто розчарувався у Володимирі Зеленському Знаєте, у кого розчарування? У тупих. Розумна людина зрозуміє, що Вова – чесна людина, і бажання він продемонстрував. Він затримався там з Путіним на півгодини, випросив три зони. Про що ви говорите? Які люди розчаровані? Біомаса ця? Звісно, якщо людина голодна, вона у всьому президента буде звинувачувати. Країну довели до сказу. Я не читаю Facebook, мені ніколи. Я ввечері переглядаю канали ворогів. … Якщо вийшла цікава новина, то я повинен бути в курсі справи. … Я не хочу охорону, але є закон. … Родичі якісь знаходяться, у квартиру ломляться. … Дзвонили у двері, вимагали у квартиру пустити. Хлопці контролювали цю ситуацію – говорив батько президента.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Батько аплодує! Зеленському вдалось, дотис – Порошенко тільки обіцяв. Вчинок президента приголомшує