Бабуся встигла сама відскочити, а от дитину забрати не змогла – Коляска з онукою попала під поїзд (Відео+фото)

Бабуся постраждалої дитини встигла піти зі шляху поїзда, а прибрати коляску з онукою – ні

У Дніпрі поїзд збив коляску з півторарічною дівчинкою. Про це повідомляє Інформатор .

Інцидент стався ввечері 25 червня. Бабуся під час прогулянки перетаскувала коляску з дівчинкою через залізничні колії неподалік від житлових будинків в районі тунельної балки. Тоді з-за повороту показався ремонтний потяг. Жінка встигла піти з шляху його проходження, але коляску прибрати не змогла.

Машиніст, побачивши коляску, почав гальмувати, але поїзд все одно збив коляску з розташованої усередині дівчинкою. Бабуся схопила травмовану дитину і втекла з місця події, залишивши там коляску і особисті речі.

Поліція обстежила прилеглу територію і знайшла жінку з маленькою дитиною в одному з будинків на вулиці Льотчиків. Обличчя дитини було в крові, і співробітники патрульної поліції прийняли рішення терміново госпіталізувати дівчинку в дитячу лікарню на Космічній, не чекаючи приїзду швидкої.

За попереднім висновком медиків, у дівчинки перелом верхньої щелепи і вибиті зуби. Дитину помістили в реанімацію. До лікарні також прибули батьки дитини, яким повідомили про те, що трапилося. Тепер поліція з’ясовує всі подробиці і обставини того, що сталося.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Бабуся встигла сама відскочити, а от дитину забрати не змогла – Коляска з онукою попала під поїзд (Відео+фото)