Українка ж0рстko звернулася до влади: «Офіційно прошу стерилізації! Я та людина, яка…»

Tretyakova Galina. Офіційно прошу стерилізації!

Я та людина, яка народилась від батьків, які мали рівень освіти технікум, ніколи не думала, що вони тупі, моя мама і досі виправляє мої помилки, а батько пояснює технічні та механічні питання, але з ваших слів вони другорядні.

Я народилась в селі, потім переїхали в місто, моя мати не змогла працювати по спеціальності, тому в 90 роки пішла на ринок, навіть інколи стояла в центрі зайнятості.

Це ще раз доказує, що я другорядна для вас та вашого елітного суспільства.

Я отримала освіту, але я ж з бідної сімї, то інколи, коли у мене не було можливості, я стояла в центрі зайнятості, ніколи не вважала, це поганим, але виявляється, що це доказ другорядності та неякісності мене.

Я отримувала допомогу як ВПО, ніколи не думала, що це погано, тепер розумію, що я другорядна та неякісна обжирала цю державу.

Мої батьки отримують пенсію, маленьку, мама ще допомогу як ВПО. Ще раз доказ, що вони неякісні та другорядні -вони об’їдають країну. Пофіг, скільки вони зробили для неї.

Мій дідусь, голова села, яке за його часів було мільйонником по доходам, теж отримував малу пенсію. Неякісний, просто об’їдав цю державу. Вже помер. Не можу йому це передати.

Інших мої неякісні пращури вмерли ще не дуже старими, до моїх 3 років — зекономили державні кошти. Молодці.

Наразі я ФОП, юрист, є головою громадської організації та спілки, але мій рівень доходу нестабільний та навіть не вистачає на проживання в зйомній квартирі м. Києва.

Дітей у мене немає. Видно, Бог чи в кого ви там вірите вберіг цю країну від народження нової другорядної дитини.

Я офіційно прошу вас мене стерилізувати!

Бидло (а це я вже чула від влади) не може плодитись (це вже від вас).

Я прошу пробачення у моїх вчителів, які щиро вірили в мене, дали мені медаль, возили мене по олімпіадам, казали, що за такими як я прийдуть зміни в державі.

Прошу пробачення також за мій вуз, в якому я навчалась, який дав мені бюджетне місце, за по суті об’їв цю державу, бо я 4,5 роки вчилась за державні кошти.

Прошу це зупинити та дати мені адресу клініки, де таких неякісних, як я, стерилізують.

Це треба зробити терміново, бо мені 32 роки і я завжди мріяла про дітей.

Зупиніть це, стерилізуйте мене, бо інакше мої діти, неякісні, прийдуть до влади та виженуть таких як ви із країни назавжди. Я в них це вкладу.

Єдине нюанс: якщо заберете в мене єдине, що тримає мене на плаву — мрії про власних дітей, то скоріш мене нічого не буде тримати, щоб не піти на крайні мери по вашому знищенню. Смерті я не боюсь, «ДНР» це вже перевіряли. Влади та коштів я не хочу. Тобто це розв’язує мені руки на максимально погані засоби та методи, єдиною метою бути якою уберегти Україну від вас-фашистів.

І таких людей багато. Діти чи мрії про них єдине, що залишає їх дома та не дає їм в руки лопати та автомати щоб вас знищити.

Liliia Virovkina

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Українка ж0рстko звернулася до влади: «Офіційно прошу стерилізації! Я та людина, яка…»