Оксана Марченко: Це я попросила чоловіка, щоб Путін хрестив нашу дочку. Якби у мене була ще одна дитина, я знову попросила б стати хрещеним саме його.

Українська телеведуча Оксана Марченко розповіла, що ідея поріднитися з президентом Росії Володимиром Путіним належить їй. Свого часу вона попросила чоловіка, політика Віктора Медведчука, запропонувати Путіну хрестити їх спільну доньку.

У розмові з виданням “Страна” Марченко закликала розглядати Путіна не як президента країни-агресора, а як “православноу людину”, яку без вагань запросила б стати хрещеним знову, якщо б народила другу дитину.

“Ініціатором була я. Попросила чоловіка звернутися з проханням до Володимира Володимировича, щоб він похрестив нашу дочку”, – розповіла ведуча.

На питання, чому вибір ліг саме на президента РФ, Марченко не відповіла: “Це особиста духовна історія, про яку, можливо, я колись розповім. Що ж до хресного, то давайте відразу розділимо Путіна – як президента Російської Федерації, і Путіна – як православну людину, яка хрестила нашу дочку. Тільки в контексті православної людини я хочу про нього говорити. Тому я його і обрала”.

За словами Марченко, “чудовий хресний” регулярно підтримує зв’язок з її дочкою, не забуває вітати з днем народження. Підтримують з ним зв’язок і батьки. “Звісно, спілкуємося з Володимиром Володимировичем, підтримуємо стосунки. Більш того – якби у мене була ще одна дитина, я знову попросила б стати хрещеним саме його”, – додала вона.

Источник: vsns.co.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Оксана Марченко: Це я попросила чоловіка, щоб Путін хрестив нашу дочку. Якби у мене була ще одна дитина, я знову попросила б стати хрещеним саме його.