Українець не витримав: Ви тут хоч які технології застосовуйте! Просто перестаньте рубати ліс, куRви (ВІДЕО)

У Верховинському районі відрізано 19 сіл. Сама Верховина і Ворохта відрізана від цивілізації через зсув грунту біля Микуличина. Тепер туди мож добратись тільки через Буковецький перевал, який хз в якому стані, або з боку Закарпатської обл. через Яблуницький перевал. Але там прогноз по Тисі — 3.5 м за добу. Тому хз.

Але я вам зараз розкажу іншу історію. Ось ці фото з дороги Ільці-Буркут, яку розмило фактично і знищило берегоукриття. Це одним словом, дорога в плотні єбеня, аж до Дземброні.

І зараз там заблоковано 40 автомобілів з туристів, які дістались в Красник. Один автомобіль впав у воду, водій і пасажир загинули. Також поток забрав одну жінку.

І добратись до Франківська вони не зможуть, бо в Микуличині розірвало нову дорогу нахуй. Тому або на Буковець і на Коломию, але там теж дороги під водою в деяких місцях, або на Закарпаття. Яка там ситуація я не знаю.

Так от. Особисто я неодноразово бував в тих селах, Красник, Бистрець, Дземброня, де ми(і не тільки ми) розмовляли з місцевими і чітко їм говорили, друзі, вся оця хуйня для вас не на довго. Вас буде змивати нахуй щоразу. Ви тут хоч які технології застосовуйте. Просто перестаньте рубати ліс, курви.

Там нема жодної дороги з дренажем, то навіть після звичайної зливи були зсуви грунту. Кожен другий/третій раз як я туда їхав, то бачив опер групу, яка описувала лівий кругляк. Я вже мовчу про десятки Зілів і фір, які кожного дня вивозять тони лісу. І яка була реакція? Погрози, обіцянки що я не доїду у свій сраний Франківськ, зараз скинемо машину в ріку. І кидались не тільки спеціальні люди, але й пересічні місцеві їблани і тупі шмари з дітьми на руках. Якось навіть поїхали з мєсними на «стрєлу» в їхньому клубі там. І знаєте, що воно відповіло на моє питання що вони будуть робити коли ліс закінчиться? Майже дослівно.

— А н’їц ни буду робети. Лісу на всіх стане. — А як не стане? — Вмію на скрепці грати. Поїхаю до Станіслава і буду на вокзалі грати.

Ось і все, друзі. Ось так от просто, ці далбайоби, прирікають себе на вічні скитання і життя в страху і муках, бо блять нажертись не можуть. І не треба думати, що там хтось когось заставляє. Ніхуя. Все самі.

Так, не мож сказати, що всі гуцули ріжуть ліс. Багато хто займається туризмом, чи чимось іншим. Але вирубкою там займається просто дохуя людей. Звісно, можна списати на тяжке життя людей в Україні. Все так.

То в мене питання, зараз легше?

Victor Datsko

У селі Стрілецький Кут

Стріле́цький Кут — село в Україні, в Чернівецькій області, у Кіцманському районі.

Відео: den__ys

У селі Стрілецький КутСтріле́цький Кут — село в Україні, в Чернівецькій області, у Кіцманському районі.Відео: den__ysВподобай Карп Дмитрий (Karp Dmitriy)

Gepostet von Karp Dmitriy am Dienstag, 23. Juni 2020

Ланчин 23.06.2020 ( Lanchyn, Ivano-Frankivs’Ka Oblast’, Ukraine ) відео: Василь Яремин

Ланчин 23.06.2020 ( Lanchyn, Ivano-Frankivs'Ka Oblast', Ukraine )відео: Василь ЯреминВподобай Карп Дмитрий (Karp Dmitriy)

Gepostet von Karp Dmitriy am Dienstag, 23. Juni 2020

Дмитро Карп

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Українець не витримав: Ви тут хоч які технології застосовуйте! Просто перестаньте рубати ліс, куRви (ВІДЕО)