ВІЗЬМИ СВОЄ! Природі чуже не треба. Разом з водою, гори віддали людям сміття (ВІДЕО)

Тетяна Висоцька

Разом з водою повені, гори віддали людині сміття.

Yury Kohan

ВІЗЬМИ СВОЄ.

Природі чуже не треба.

***

Карпати. Річка Чорний Черемош. Реакція природи на знищення різноманітними покидьками українських лісів…

P. S. Першого кого треба притягнути до відповідальності за незаконну вирубку лісів – це Міністра внутрішніх справ Авакова, який несе відповідальність за «кришування» цього жахливого злочину.

Закликаю Вас підписати мою петицію про відставку вічно «тимчасового» Міністра Авакова, який вже 7-й рік дуже активно «бореться» з незаконною вирубкою лісів:

Петиція ТУТ

Карпати. Річка Чорний Черемош. Реакція природи на знищення різноманітними покидьками українських лісів…P. S. Першого кого треба притягнути до відповідальності за незаконну вирубку лісів – це Міністра внутрішніх справ Авакова, який несе відповідальність за "кришування" цього жахливого злочину. Закликаю Вас підписати мою петицію про відставку вічно «тимчасового» Міністра Авакова, який вже 7-й рік дуже активно «бореться» з незаконною вирубкою лісів:https://petition.president.gov.ua/petition/98702#Карпати #ліс #Черемош #вирубка_лісу #гетьАвакова

Gepostet von Юрій Левченко am Dienstag, 23. Juni 2020

Юрій Левченко

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

ВІЗЬМИ СВОЄ! Природі чуже не треба. Разом з водою, гори віддали людям сміття (ВІДЕО)