Годину тому пострілом в упор на окупованому Донбасі ліквідовано ватажка бойовиків “ЛНР” Загниду – опубліковано фото

На окупованій частині Луганської області ліквідовано ватажок терористів “ЛНР” Сергій Загнида. Перші подробиці з’явилися в соціальних мережах бойовиків.

На окупованій частині Донбасу убитий один з ватажків бойовиків “ЛНР” Сергій Загнида. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі “телеграм” повідомив  відомий блогер Necro Mancer, який моніторить соціальні мережі та інформаційні ресурси бойовиків на предмет російської окупації Донбасу. Він повідомив що, Загніда був застрелений в минулий четвер, 18 червня. Інформаційні ресурси російських бойовиків також підтвердили його загибель.

Загниду ліквідовано пострілом в голову практично в упор. Згідно з опублікованими даними, російський найманець бойовиків воював в банді Мозгового і брав участь в боях проти української армії під Слов’янськом, Семенівка і Саур-Могилою. Останнім часом російський найманець займав пост начальника штабу так званого “кіровського козацтва”. Судячи з повідомлень у соціальних мережах, Загнида був застрелений з вогнепальної зброї.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Годину тому пострілом в упор на окупованому Донбасі ліквідовано ватажка бойовиків “ЛНР” Загниду – опубліковано фото