Це перемога! ЗСУ нанесли залп по російським найманцям під Комінтерново: відео, як бойовики почали тікати

В районі Коминтерново бійці української армії завдали серію точкових ударів по позиціях російських найманців, відповідаючи на обстріли придушенням вогню.

Підрозділи української армії завдали мінометного удару по позиціях бойовиків у районі Коминтерново. Відео на своїй сторінці в соціальній мережі з посиланням на волонтера Юлію Толмачеву опублікував блогер  Necro Mancer.

На опублікованих кадрах українські військові відкрили вогонь у відповідь по бойовиках і накрили їх позиції серією точкових залпів. Відео було знято з дрона, якій завис над позиціями бойовиків під час удару у відповідь.

Російські найманці провокували українських військових і в результаті отримали удару у відповідь на південь від Донецька. На відео можна помітити, як після перших залпів бойовики розбігаються в сторони по окопах, серед яких купчасто вибухають снаряди. Українські військові відзначили, що бойовиків довелося заспокоювати навіть вночі. При цьому снаряди залітали точно в окопи російських найманців, що добре видно на відео.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Це перемога! ЗСУ нанесли залп по російським найманцям під Комінтерново: відео, як бойовики почали тікати