Не розуміють по доброму – отримають штрафи в сотні тисяч! Вже з понеділка, поліція візьметься за українців (Відео+фото)

Коронавірусних інфекція продовжує атаку на українців. У зв’язку з погіршенням епідеміологічної обстановки в країні, Кабінет міністрів попередив, що можливе посилення карантину. 

При цьому, до 31 липня в країні діє адаптивний карантин, згідно з яким, обмеження можуть посилюватися регіонально, в разі погіршення ситуації з карантином в областях. 

Як повідомляє Telegram-портал Україна-online, з понеділка, 22 червня, у Нацполіціі з’являться нові повноваження. Порушення карантину буде більш жорстко припинятися.

Про запобіжні заходи розповів докладніше глава МОЗ, міністр охорони здоров’я, Максим Степанов. За його словами, з понеділка, 22 червня, Госпотребслужба і Нацполіція будуть більш жорстко реагувати на порушення карантину штрафами.

Він нагадав, що при порушенні карантину фізособою, штраф буде 17000, при порушенні власників закладів, штраф складе від 170 до 340 тисяч грн.

Раніше глава Госпродпотребслужби Києва Олег Рубан заявляв, що спекотна літня погода, яка зараз стоїть в Києві, лише допомагає значно поліпшити епідеміологічну ситуацію. Коронавірус не передається на відкритому повітрі, а тільки лише в “запечатаних” приміщеннях. На відкритому повітрі в парках, стадіонах і пляжах цей збудник не передається при температурі, яка стартує більш +18 градусів.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Не розуміють по доброму – отримають штрафи в сотні тисяч! Вже з понеділка, поліція візьметься за українців (Відео+фото)