“Хочеться плюнути їм в обличчя!”: Потужна заява “підірвала” країну. Поблідли, як почули!

В Україні через введений карантин постраждало багато секторів економіки. Найбільше – середній і малий бізнес.

Але для окремих випадків було знайдено шпарини, як у разі з рестораном “Велюр” або “Епіцентром”.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав популярний блогер і бізнесмен Олексій Давиденко.

Він зазначив, що останнім часом від влади чути тезу про те, що українці самі винні в зростанні статистики щодо захворюваності на COVID-19, оскільки порушують карантин.

“Як же так трапилося! Як ми пройшли цей шлях. Від 10 заражень на день до 900. Від двох смертей до 1000. А ось як. Через “Велюр”. Через подвійні стандарти.

Через шпарини для гіпермаркетів. Через заборонену каву президента в Хмельницькому. Але винні, в цьому – ні, не вони, а всі ми. Зростання захворювання і тотальне порушення карантину – це, виявляється, наша вина!” – сказано в публікації.

Він підкреслив, що влада в кожному своєму зверненні прозоро натякає, що зростання захворюваності трапилося з вини простих українців.

“Типу. Всі рвонули на роботу, ресторани не дотримуються карантину, клуби влаштовують концерти, на вулицях одиниці в масках. Українці, мовляв, безвідповідальні люди. Відкрию вам секрет – це ми з вас беремо приклад. Насправді, безвідповідальні люди – це насамперед політики, чиновники та депутати, які самі нахабно порушують і не зазнають жодних фінансових втрат: у них немає банкрутств, немає звільнень, немає простою, їх не відправляють за свій кошт”, – сказано в повідомленні.

Давиденко закликав звернути увагу на той факт, як легковажно ставиться до карантину сама влада.

“Він санітарний лікар тут написав правила, тут сам же порушив, відразу пожартував про штраф, а за два дні звинуватив українців у недотриманні карантину.

Вони нічим не ризикують. Вони не відчувають що їхні порушення й часто тупі рішення б’ють по їхньому же сімейному бюджету, по їхній роботі, по їхньому житті. Тому що карантин по них не б’є. Чого їм зараз бігти в ресторан, якщо вони туди ходити й не припиняли?! Вони п’ють, гуляють, порушують, заробляють, а нас всіх звинувачують у тому, що відбувається. Це не їхня війна на виживання…” – підсумував блогер.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Хочеться плюнути їм в обличчя!”: Потужна заява “підірвала” країну. Поблідли, як почули!