Кoлoмoйcькuй зaгoвoрuв: Вiн oпрuлюднuв фaктu вiд якuх Пoрoшeнкy вжe нe дo cмiхy

Ігор Коломойський порадив Петру Порошенко «фільтрувати свій гнилий базар», а то країна дізнається чим він займався все 5 років кровопролиття в Україні.

Коломойський розповів як Петя віджимав обленерго по всій країні і вирішив стати татом всіх олігархів країни.

За словами Коломойського, Порошенко абсолютно не цікавила країна і той хто думає що Порошенко «державник» дуже дурний і неосвічений.

Пряма мова:  «Петру Олексійовичу потрібно дуже обережно висловлюватися на адресу« 1 + 1 »і бажано Коломойського, тому що ми з ним почнемо розбирати все його героїчне минуле за 5 років …

В кінці 2014 року або десь в на початку 2015 року відбувся конкурс з продажу 25% акцій «Вінницяобленерго», які ще тоді перебували в фонді держмайна і, коли одна з наших компаній брала участь (в конкурсі – ред.) Торгувалася, то Порошенко особисто мені обурювався, що нафіга ти пішов на цей конкурс підняв мені ціну тощо.

Особисто зізнався, що це його акції. І що з-за того, що пішла якась компанія, пов’язана зі мною, він обурювався, бо довелося зробити зайвих два-три кроки і більше заплатити.

Був вкрай цим незадоволений, це вже як президент. Тому коли він говорить, що не має до цього ніякого відношення … ця компанія ( «Енер Вінниця» – ред.) – це 100 відсотків його дочірнє підприємство, яке належить «Вінницяобленерго» або тим, же акціонерам, яким належить «Вінницяобленерго». І він має пряме відношення до підвищення тарифів ».

Деталі:  За словами Коломойського, в 2013-2014 рр. Порошенко, ще до того, як став президентом, позичив Костянтину Григоришину 50 млн доларів. А натомість він взяв під заставу акції «Вінницяобленерго». Засоби Григоришин нібито отримав від Порошенка через офшори.

Коломойський розповів, що Григоришин з Порошенком до сих пір не розрахувався і кому зараз належать акції «Вінницяобленерго» у Коломойського не знають: «Чи то Григоришину термін погашення заборгованості продовжили, то Порошенку вже перейшли у власність».

Також Коломойський порадив Порошенко готуватися до цивільним судовим процесам, які на нього чекають.

За словами Коломойського залишилося чекати ще чуть-чуть …

У найближчі місяці країна побачить все що накоїв Порошенко і що насправді рухало ним на Майдані.

«Україна дізнається все, що накоїв Порошенко. По хвилинах все розписано. Ще трохи залишилося », – заявив Коломойський.

Обов’язково збережи наш сайт собі в закладки. Ми повідомляємо тільки про найголовніше!

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кoлoмoйcькuй зaгoвoрuв: Вiн oпрuлюднuв фaктu вiд якuх Пoрoшeнкy вжe нe дo cмiхy