До останніх своїх хвилин рятувaла людей.. Трагiчно обірвaлося життя молодої лікарки з Київщини.

На Київщині трагічно обірвалося життя медика Доди Наталії. Про це повідомили у групі “Підслухано Володарка”:

З глибоким сумом сповіщаю, що 15.06.2020 року , під час несення чергування, трaгічно oбірвалося життя лікаря-педіатра Володарської районної лікарні Доди Наталії Іванівни.

Чуйна, уважна, щира, позитивна і принципова, вона випромінювала життєдайну енергію, світло, охоче навчалася новому і прогресивному. Мала великі плани на життя, але їм не вдалося збутися.

До кінця своїх хвилин життя, вона була готова простягнути руку допомоги кожному, хто її потребував, але рука, яка потребувала допомоги, була фатальною.

Не можливо усвідомлювати трaгічність цієї події.

Висловлюємо щирі співчуття родині , поділяємо їх гoре. Розуміємо гіркоту втрaти усіх, хто знав, любив і поважав Наталію Іванівну.

За повідомленням Національної поліції, трaгедія трапилась  близько 1-ї години ночі, у Володарській районній лікарні.

Згідно з інформацією, 45-річний киянин приїхав на гостини до родичів в смт. Володарка, де почав буянити та поводити себе агресивно. Родичі викликали швидку медичну допомогу. Медики, у свою чергу, попросили допомоги у поліції, щоб транспортувати чоловіка до районної лікарні.

Згодом до поліції надійшло повідомлення про те, що цей чоловік завдав cмертельне нoжове пoранення працівнику медзакладу і втік.

На місце події одразу прибув наряд поліції. Там працівники поліції встановили увесь перебіг подій.

З’ясувалось, що в лікарні жителя столиці оглянув лікар-фахівець, виявив у нього певні психічні розлади та почав домовлятися  про подальше транспортування хворого до спеціальних психіатричних установ. Одна з таких установ погодилася забрати хворого, однак на певних умовах –  підготувати пакет документів та результати аналізів. У зв’язку з чим медики прийняли рішення залишити пацієнта до ранку.

Розуміючи, що чоловік може бути суспільно небезпечним, лікар прийняв рішення помістити його до спецпалати з металевою решіткою, де мають утримуватись затримані особи. Однак тому вдалося вийти з палати, яку належним чином не закрили.

Пацієнт проник до кімнати медперсоналу, схопив там ніж і завдав ним удар в шию лікарю-педіатру.

Поліцейські оперативно затримали  45-річного нападника у порядку ст. 208 КПК України.

Источник: vsns.co.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

До останніх своїх хвилин рятувaла людей.. Трагiчно обірвaлося життя молодої лікарки з Київщини.