На фото — суддя Підпалий, який зобов’язав генпрокурорку Венедіктову закрити резонансну справу

На фото — суддя Печерського суду Підпалий, який зобов’язав генпрокурорку Венедіктову закрити справу Бахматюка.

Рішення взагалі незаконне, бо лише Антикорсуд має право розглядати скарги у справах НАБУ. Окрім того, до самого судді купа питань. Це той суддя який:

▪дозволив доступ слідчих до усіх контактів, дзвінків, смс, а також місця знаходження ведучої програми Схеми: корупція в деталях — RFERL Наталії Седлецької та журналістки НВ Христини Бердинських;

▪скасував арешт коштів керівника НБУ часів Януковича Арбузова;

▪зобов’язав «ПриватБанк» виплатити $250 млн офшоркам Суркісів.

До речі, адвокати Бахматюка не вперше намагаються добитися закриття справи, але колеги Підпалого мали іншу думку. Суддя Писанець двічі відмовив у задоволенні цієї скарги, а суддя Бусик повертала скаргу назад адвокатам. А що ж Підпалого змусило ухвалити відверто незаконне рішення?

До речі, за минулий рік Підпалий отримав за свою «роботу» 560 тисяч грн. Все за рахунок платників податків. Поки працює чинна ВРП, таким як Підпалий боятись нІчого. Він може спокійно продовжувати обслуговувати інтереси бахматюків і арбузових.

Центр Протидії Корупції

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

На фото — суддя Підпалий, який зобов’язав генпрокурорку Венедіктову закрити резонансну справу