Знайдено причетного до розкрадання з Держрезерву України 2700 вагонів зерна (ВІДЕО)

Знайдено причетного до розкрадання з Держрезерву України 2700 вагонів зерна. (щоб подивитися відео, прокрутіть сторінку до кінця)

Нагадаємо, зі складів Державного агентства резерву України (Держрезерву) зникли 2700 вагонів із зерном, 150 з яких перебували в Чорткові Тернопільської області. Розкрадання зерна викрили позапланові перевірки підприємств, які входять до Держрезерву, а директора Держрезерву, який ініціював ці перевірки – звільнили з посади без чіткого пояснення причин.

Про зникнення зерна вже колишній директор Держрезерву Ярослав Погорілий повідомив ще 20 травня в інтерв’ю «Дзеркалу тижня».

«Проведені нами аудити продемонстрували жахливі зловживання, значні втрати запасів. Тільки зерна ми недорахувались на більш як 800 млн грн, загалом зафіксували збитків на понад мільярд грн, а сам Держрезерв заповнений на 3% від норми зберігання, тобто від максимуму, який може там бути», – розповів Погорілий.

Знайдено причетного до розкрадання з Держрезерву України 2700 вагонів зерна

Gepostet von InfoFakt Україна am Sonntag, 7. Juni 2020

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Знайдено причетного до розкрадання з Держрезерву України 2700 вагонів зерна (ВІДЕО)