Саакашвілі прем’єр-міністр України: Так як це людина, яка має чітку програму реформ і успішний досвід їх втілення – Петиція

Глава комітету реформ України і екс-президент Грузії Михайло Ніколозович Саакашвілі готується стати прем’єр-міністром України . 

Про це повідомляє телеграм канал “Жінка з косою” посилаючись на перевірені джерела.

Михайлу Саакашвілі необхідно зараз показати активність і результат на своєму «новому місці», тоді його будуть просувати на пост Прем’єр-міністра. 

Також в кулуарах повідомляють, що конфлікт Шмигаля і Саакашвілі неминучий, але його будуть намагатися не виносити в публічну сферу, а вирішувати кулуарно.

Також паралельно на сайті елекктронних петицій стрімко набирає голоси петиція про Призначення Міхеіла Ніколозовича СААКАШВІЛІ прем’єр-міністром України

Ми, небайдужі громадяни України, в складні для країни часи, пов’язані з поширенням пандемії коронавірусу COVID-19 і в умовах світової фінансової кризи, пропонуємо президенту України, Володимиру Олександровичу Зеленському, висунути кандидатом на пост прем’єр-міністра Саакашвілі Міхеіла Ніколозовича.

Ця людина має чітку програму реформ, план розвитку країни, а найголовніше – успішний досвід боротьби з фінансовою кризою 2008 року.

Цей рік багато в чому буде вирішальним для України і попереду безліч проблем з якими нам доведеться зіткнутися, тому ми хочемо щоб урядом керував професійний, досвідчений, енергійний політик, а саме – Сакашвілі Міхеіл Ніколозович!

Щоб підтримати Міхеіла Ніколозовича на пост Прем’єр Мінстра України натисніть СЮДИ

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Саакашвілі прем’єр-міністр України: Так як це людина, яка має чітку програму реформ і успішний досвід їх втілення – Петиція