САМОПОЖЕРТВА, за ради всієї України, це найвища ступінь ЛЮБОВІ.

🗣ГОЛОС НАРОДУ📢

📣Стати Героєм, це не бізнес, не хобі, навіть не мрія про славу, це САМО ПОЖЕРТВА. Ідти свідомо на цей крок, здатна людина, з люблячим сердцем.

Любляче сердце не бере, а віддає себе, така його природа.
Ідти в палаючий будинок, щоб спасти постраждалих, не думаючи про себе, це Геройство. Закриваючи своім тілом, ворожий дзот на війні, щоб спасти своїх товаришів, це Геройство. Ідти в радіоактивне пекло Чернобиля, щоб спасти людство від жахливої катастрофи, це Геройство.

Герої впливають на ход історії, змінюють долі цілих народів.
Україна, зруйнова, розділена, розколота, посіяна жахлива ворожнеча. Втрачений Крим, війна на Донбасі, якій не видно закінчення. Корупція, злочиність, бідність, розпачі. Мабудь вперше, за свою історію, Україна опинилася в такому становищі.

В такому становищі, В. Зеленський отримує Україну, ставши її Президентом. І не для того, щоб продовжувати над нею знущатися, грабуючи її, ні, а навпаки, спасти її від не менучоі загибелі. На таке рішення здатний тільки Герой, сильний духом лідер, який повністю усвідомлює, який тернистий шлях його чекає.

Я знімаю свого капелюха, перед таким Героєм, з люблячим та гарячим сердцем.

САМОПОЖЕРТВА, за ради всієї України, це найвища ступінь ЛЮБОВІ.
(Анатолiй Журавель)

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

САМОПОЖЕРТВА, за ради всієї України, це найвища ступінь ЛЮБОВІ.