ДТП з Єфремовим: актору загрожує до 12 років в’язниці

Відомий російський актор Михайло Єфремов потрапив у смертельну ДТП за участю декількох автомобілів в районі Смоленської площі в Москві. Розбираємося у всіх детях події.

Що сталося
Актор на авто зіткнувся з двома машинами, коли намагався здійснити розворот. Водій фургона, в який врізався Єфремов, отримав важкі травми. Його довелося діставати із понівеченого транспорту рятувальникам.

«Його змогли реанімувати в машині «швидкої». Зараз Сергія Захарова доставили в Інститут Скліфосовського з численними травмами», — повідомляли журналісти.

Єфремова затримала поліція. Свідки повідомляють, що він знаходився в стані алкогольного сп’яніння, під час аварії він не постраждав.

Єфремов, вийшовши із машини ледь тримався на ногах, та не міг вимовити пари слів. Наявність алкоголю підтвердили слідчі.  Актор був настільки п’яним що не усвідомлював того, що сталося і обіцяв «вилікувати» потерпілого, тому що у нього «грошей ***».

Жертва аварії
О 5 ранку 9 червня у московській лікарні помер водій, який постраждав у ДТП з Єфремовим у Москві.

Загиблим в аварії є 57-річний уродженець Рязані Сергій Захаров. У нього залишилися дружина, донька, син та мати.
Як відомо, чоловік працював кур’єром.

Що загрожує актору
Одразу після аварії проти актора порушили кримінальну справу, але його не затримували — Єфремова відпустили під зобов’язання про невиїзд.

Коли другий водій помер, справу проти Єфремова перекваліфікували на більш тяжку статтю (за частиною 4 статті 164 «Порушення правил дорожнього руху, що призвело через необережність до смерті людини, вчинене в стані сп’яніння»), яка передбачає до 12 років колонії. Під час продування артиста, у його крові було виявлено 1,05 проміле алкоголю, що відноситься до середнього ступеня сп’яніння.

Визнання провини
Спочатку видання kp.ru повідомило, що Єфремов визнав свою провину у смертельній ДТП. За їхньою інформацією, так заявив адвокат.

Пізніше адвокат Вадим Яловицький спростував інформацію про те, що актор визнав свою провину у ДТП.
Він уточнив, що подібних заяв ніхто з адвокатів актора не робив.

«Ми працюємо в тісній співпраці зі слідством. Все, що необхідно для надання допомоги розслідуванню, ми робимо», — заявив Яловицький.

Реакція дітей
Старший син Єфремова Микита назвав великою трагедією аварію за участю батька.

За словами Микити, після того, що сталося він перебував на емоціях і не міг повноцінно прокоментувати інцидент. «Це велика трагедія. Вся ситуація боляче відгукується», — сказав він.

Донька актора Михайла Єфремова Ганна-Марія сказала, що розчарована.

Перша її реакція була такою:

«Я щиро сподівався, що Сергій виживе і ситуація не стане такою серйозною. Сьогодні буду зв’язуватися з його рідними. У батькові я розчарована. Покривати і говорити, що він не винен, нерозумно і безвідповідально», — пізніше написала вона в Instagram.

Також дівчина заявила, що батько винен сам.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

ДТП з Єфремовим: актору загрожує до 12 років в’язниці