ВІДЕО: “Тобі кінець, ти хоть знаєш хто я”: Охоронець радикала Олега Ляшка витягнув пiстoлeт і пiдрiзaв машину в Києві

У неділю в Києві на Заболотного стався дорожній інцидент, в результаті якого чоловік, схожий на охоронця Олега Ляшка Євгена Стипанюка, погрожував своєму опоненту пістолетом.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на громадську ініціативу «Зупини Лося».

«Як можна за часів неймовірної сили соцмереж в Україні бути охоронцем Олега Ляшка, мати підозру в побитті чинного нардепа Геруса, після цього перебувати на поруках у нардепа «Батьківщини» Кучеренка і після цього всього діставати ствол і погрожувати в буденній ситуації на дорозі», — йдеться в коментарі до посту.

Пізніше сам охоронець Ляшка Стипанюк розповів про інцидент: «Мені погрожували ножем, обіцяли зарізати. Тому діяв з точки зору безпеки свого життя і здоров’я. Маю травматичну зброю з 2017 року.

Сподіваюся, Національна поліція розслідує цей інцидент за законом. Зараз скрізь є камери і упевнений, що вони зафіксували те, що мені напередодні погрожували ножем.

Сподіваюся, можна буде ідентифікувати також звук, щоб було чутно, що говорить цей зловмисник, який погрожував мені вбивством. Правил дорожнього руху я не порушував — впевнений, це теж зафіксували. Олег Ляшко ніякогостосунку до цього не має і не був присутній під час цього інциденту»

За словами дружини учасника конфлікту, їх вирішив «покарати» водій, який вважав, що його не хочуть пропускати в другій смузі руху на вулиці Заболотного в Києві. Чоловік мало того, що створив аварійну ситуацію, так ще і вирішив полякати людей своїм пістолетом.

«Завдяки соціальним мережам вдалося встановити особу цієї людини на відео, ним виявився Євген Стипанюк», — йдеться в пості.

СЛАБОНЕРВНЫМ НЕ СМОТРЕТЬ!!!____________________________________Сегодня 7.06.20 мы с моим мужем двигались на авто по ул . Заболотного, на отрезке парк Феофания — Арт Молл, г. Киев. Двигаясь во втором ряду, имели наглость не пропустить данную особь, которая очень спешила. В результате, данный неизвестный , обогнал нас и резко затормозил, дабы произошла остановка двух авто. Далее вы можете видеть на видео.Заявление в полицию написано.Жаль, на видео не видно номера авто, тк как только неизвестный начал угрожать оружием, я выскочила из машины. Но хорошо видны лицо, марка авто, номера авто начинались на СВ……И это столица, Украина, 21й век…..Будьте осторожны на дорогах 🙏🏻 Всем спасибо за репост, дабы дать огласку данному происшествию !#киев

Gepostet von Alise Kool am Sonntag, 7. Juni 2020

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

ВІДЕО: “Тобі кінець, ти хоть знаєш хто я”: Охоронець радикала Олега Ляшка витягнув пiстoлeт і пiдрiзaв машину в Києві