Холодний понеділковий душ для українців: всі чекали послаблення карантину, а отримали повідомлення про…

Через зростання хворих коронавірусів ряд областей України змушені скасувати послаблення карантину . Про це повідомляє портал Znaj.ua 

Згідно зі статистикою, яку надали в Міністерстві охорони здоров’я України, станом на 7 червня кількість нових випадків інфікування за останню добу склало 550 чоловік.

Вже близько тижня цифри не зменшуються, а надія населення на поліпшення епідеміологічної ситуації згасає з кожним днем.

При цьому всього на сьогоднішній день Коронавірусние інфекцію підтвердили у 26 999 осіб. Трохи менше половини з них змогли впоратися з недугою і виписатися з медичних установ.

За весь час епідемії в Україні видужала 12 054 громадян, а для 788 хвороба закінчилася летальним результатом.

У зв’язку з такими даними в Міністерстві охорони здоров’я попереджають, що на пом’якшення карантину поки не претендують сім українських областей, оскільки епідеміологічна ситуація в них викликає тривогу. Зокрема, поки на ослаблення не розраховують жителі Київщини, Житомирщини, Львівщини, Рівненщини, Волинської та Чернівецької області, а також Донецької області.

У Волинській, Донецькій області не відкривають дитячі сади, а також забороняють масові заходи. У Донецькій області тимчасово зупинено міжміське автобусне сполучення.

У Києві та Житомирській області все ще закриті заклади громадського харчування, хостели, санаторії та будинки відпочинку.

У МОЗ додали, що в Чернівецькій, Рівненській і Львівській областях карантинні заходи не пом’якшуються.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Холодний понеділковий душ для українців: всі чекали послаблення карантину, а отримали повідомлення про…