Щойно перерізали пуповину, а він вже обіймає матусю – новонароджений малюк розчулив Україну, щасливі кадри

Дитина тільки народилася, а вже шукає любові і тепла у самої рідної людини

Народження малюка – це найяскравіше в житті багатьох батьків. Зв’язок матері і дитини найсильніший, і це не дивно, адже жінка протягом дев’яти місяців виношує малюка в своїй утробі. Саме через це і утворюється потужний зв’язок, який неможливо роз’єднати.

З самих перших секунд малюк відчуває родинний зв’язок з мамою, адже він знає що це та сама жінка, яка подарувала йому життя. Ось наприклад, на цьому фото новонароджений малюк відразу вирішив обійняти свою маму. Цей зворушливий момент пробирає до мурашок.

Дитина тільки народилася, а вже шукає любові і тепла у самої рідної людини – мами. Він ніжно обіймає її, такі безцінні моменти в житті кожної жінки, і запам’ятовуються на все життя. Навіть незважаючи на ту всю біль, яку жінка відчуває під час пологів, при перших секундах все забувається і йде на другий план. Тепер головне щоб твій малюк був живий і здоровий.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Щойно перерізали пуповину, а він вже обіймає матусю – новонароджений малюк розчулив Україну, щасливі кадри