Маю для вас гарну новину, яка викликала iстepикy у росіян: Це подія, яка ставить крапку в питанні подачі води до Криму

Це гарна новина з передбачуваною істерією в Запоребрику. І ця новина ставить крапку у питанні водопостачання до Криму. Коротка історія. Технологи Кремля намагалися прийняти рішення в Європейському суді з прав людини, що Кримський рибний завод завдав збитки через закриття поставок України дніпровської води до Криму.

Але їх “послали” . Швидко, аргументовано і логічно. І це навіть не про проукраїнську чи антиросійську позицію суддів ЄЧР, як багато хто хотів би, а про правову позицію. Ви розумієте? Для суддів ЄЧР Крим український і анексований Росією.

А значить перед звільненням Криму РФ зобов ‘ язана надати всю необхідну воду, жителям півострова за першою статтею Європейської конвенції з прав людини та під Женевською конвенцією. ЄЧР відмовився кандидатам зрозуміти, що ніякої води з України не має подавати до Криму. Самі, все по собі. І нехай їдять каміння з небес.Це викликало істерію в Запоребрику.

І це дуже добре. І кожен політик, який пропонує віддати воду в Крим не просто зрадник і винищувач, і хоче, щоб Україна відмовилася від правової позиції. Отже, якщо ви чуєте від якогось нашого напівдурня кремля про воду, то відведіть його. Можна викинути .

PS. Найкраща цитата з російських ЗМІ – ” Адвокат зазначив, що ЄЧР сприймає проросійських мешканців Криму як ” прокажених “. Все логічно. І ми також сприймаємо цих убогих.

Борислав Береза

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Маю для вас гарну новину, яка викликала iстepикy у росіян: Це подія, яка ставить крапку в питанні подачі води до Криму