Теpмíново! 25 хвилин тому “взяли” на гарячому наpодного депутата від “ЄС” Петра Порошенка з великою купою гpошей: обíцяв “порíшати” всí питання…

Співробітники спецслужб викрили чинного нардепа, що за 50 тисяч доларів обіцяв іноземцю розв’язати питання щодо його екстрадиції. Ймовірно, йдеться про члена партії “Європейська Солідарність” Сергія Алєксєєва.

У п’ятницю вранці, 30 червня, стало відомо про викриття народного обранця на гарячому, пише 24 канал.

Невдовзі йому мають обрати міру запобіжного заходу.

Яке покарання загрожує Алєксєєву.

Як зазначають в Службі безпеки, ймовірно, Алєксєєв отримував хабар двома “траншами” – 20 і 30 тисяч доларів США. Разом якраз виходить – 50.

Йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За 50 тисяч доларів США нардеп обіцяв іноземцю своє сприяння в уникненні екстрадиції. Для цього парламентар “гарантував” використати власні зв’язки з судом, щоб там скасували рішення Державної міграційної служби про відмову у наданні іноземцю статусу біженця, – йдеться в повідомленні.

Окрім того, в Офісі генпрокурора констатували, що йдеться саме про голову підкомітету з питань діяльності органів правопорядку, а це якраз-таки – Сергій Алєксєєв.

Зверніть увагу! Депутату уже повідомили про підозру за частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу. У ній йдеться про шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою.

Зазначимо також, що досудове розслідування здійснюватиме Державне бюро розслідувань під оперативним супроводом СБУ.

“За місцем проживання підозрюваного тривають невідкладні слідчі дії”, – написали в Офісі Генерального прокурора.

Нардепу Сергію Алексєєву за рік потрібно виконати ще 6 обіцянок, половина з яких належить до передвиборчих запевненням трирічної давності.

Джерело

Теpмíново! 25 хвилин тому “взяли” на гарячому наpодного депутата від “ЄС” Петра Порошенка з великою купою гpошей: обíцяв “порíшати” всí питання…