Івано-Франківські поліцейські знущалися у відділі із двох юнаків: в Мережі з’явилися аудіозаписи

Поліцейські, які нетактовно поводилися, працюють у правоохоронних органах понад 10 років.

В Івано-Франківську правоохоронці вживали нецензурну лайку та погрози у бік неповнолітнього хлопця та його друга, яких вони затримали за порушення громадського порядку.

У Київській області дівчина звинуватила двох поліцейських у зґвалтуванні: правоохоронців затримали поліції почали службове розслідування через нетактовну поведінку співробітників.

Про це повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківщини.

Інцидент трапився ввечері 30 травня. Двоє поліцейських помітили бійку між хлопцями, затримали їх та доставили у міський відділ. Самі хлопці заявляють, що не билися, а сперечалися і жартома імітували бійку.

Наступні погрози правоохорнців одному з юнаків вдалося записати на диктофон мобільного телефону. Аудіозапис розмови він передав поліції Івано-Франківщини та редакції місцевого видання Galka.if.ua.

“Я тебе спущу на землю, ти сопля ти йо, я таких як ти хаваю на сніданок, і зразу виси на. Ти усьок бл? Щінок нах. Ти підпишеш най бль, ти таке підпишеш шо ош най. Тут ше не такі підписували. Дивися, спортсмен невя…Ше не такі підписували бль, дивися на, спортсмен невя най, я тебе як переу, ти ох*ш, тут ще не такі ригали”, – відповів один із правоохоронців на відмову хлопця підписувати документи.

За словами затриманих хлопців, їх принижували а одному з них, 17-річному Максиму, погрожували фізичною розправою. Юнак розповів редакції, що один з поліцейських вдарив його у груди, а товариша били по обличчю. Також їх змусили роздягнутися до білизни, принижували за татуювання, глузуючи, що в майбутньому будуть відповідати за них “на зоні”. Хлопець розповів, що у них взяли відбитки пальців і сфотографували тату.

На аудіо чути також репліку другого правоохоронця: “Чуєш бл* не газуй, як йоу, розсипешся, друг. Ти де попав? Стань рівно. Я тебе зараз нарівняю бігом. Закрий пи*ак і мовчи, як сказали… Ви шо, охи? Позбиралися, когути. Долби…Не драконь судьбу, як сказав, так стоїш”.

Поліція Івано-Франківської області веде службове розслідування для з’ясування всіх обставин подій та наданні оцінки. Матеріали справи передадуть до прокуратури Івано-Франківська. Як повідомляє заступник начальника поліції області Остап Білейчук дані працівники поліції працюють у правоохоронних органах понад 10 років.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Івано-Франківські поліцейські знущалися у відділі із двох юнаків: в Мережі з’явилися аудіозаписи