Хто зі слабою псuхuкою, не дивитися! Це люди? Ні це гірше аніж твapuни, тому що такого я ніколи не бачив серед звірів (ВІДЕО)

Це люди? Ні це гірше аніж тварини, тому що такого я ніколи не бачив серед звірів. А серед «особей людино подібних» бачив і навіть більш гледиш потім невчому не винних немовлят…

Чому свідомим Українцям, так тяжко всиновити дитинку? Чому так легко наших діточок віддають за кордон? Чому закони і положення діють не в інтересах дитини сироти і потенційної сім’ї, а в інтересах бюрократії і «відкатів»? Чому, чому, чому???

Чому такі «горемами» народжують і калічать.

Чому інший любить сироту, як своє ріднесеньке, а той хто породив готовий вбити.

З слабкою психікою не дивіться. Це люди ? Ні це гірше аніж тварини , тому що такого я ніколи не бачив серед звірів . А серед "особей людино подібних" бачив і навіть більш гледиш потім невчому не винних немовлят …Чому свідомим Українцям , так тяжко всиновити дитинку ? Чому так легко наших діточок віддають за кордон? Чому закони і положення діють не в інтересах дитини сироти і потенційної сім'ї , а в інтересах бюрократії і "відкатів"? Чому , чому , чому ??? Чому такі "горемами" народжують і калічать .Чому інший любить сироту , як своє ріднесеньке , а той хто породив готовий вбити.

Gepostet von Володимир Добродій am Mittwoch, 22. April 2020

Володимир Добродій

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Хто зі слабою псuхuкою, не дивитися! Це люди? Ні це гірше аніж твapuни, тому що такого я ніколи не бачив серед звірів (ВІДЕО)