“Гвалтував по-всякому, кров текла – всі чули”: дівчина, з якої по-звірячому познущалися у відділку поліції, шокувала зізнанням (відео)

26-річна дівчина, яку у відділку в Кагарлику на Київщині били та ґвалтували правоохоронці, розповіла про тортури.

Про всі жахи тієї ночі вона зізналася в ефірі телеканалу “Україна”.

За її словами, у відділку, крім підозрюваних – Сергія Сулими і Миколи Кузіва, були ще поліцейські.

“Почула: “Протигаз неси”. Там же їх багато сиділо, по кабінетах: всі ж чули, і ніхто не виходив”, – почала розповідь потерпіла. Додала: її душили, за тискали на ній протигаз. Били і копали навіть у туалеті, заламували руки. “Я аж в штани попісяла – так злякалася. Розбив мені ніс, кров капала”, – згадала дівчина.

Також розповіла: потім її прикували наручниками до батареї в коридорі, казали, що прострелять коліно. Вона просила не вбивати.

“Потім прийшов Сергій. Каже: “Ну, що, будеш сьогодні моя? Я тебе сьогодні розірву! Змушував пити”, – продовжила. – Все будеш робити, що я сказав. Зняв штани й труси свої. І ґвалтував”.

Тортури, за її словами, тривали, три-чотири години. Відпустили лише тоді, коли вона падала від безсилля.

“Гвалтував по-всякому – що хотів, те й робив”, – зізналася дівчина.

Дивіться відео з 46:00

«Ексклюзив із Кагарлика: що сталося в ніч допиту?»

Вперше на українському телебаченні, Неля, яка стала жертвою поліцейського свавілля в Кагарлику, розкаже всю правду. Якою буде реакція дружини одного із підозрюваних, про що проситиме мати постраждалої та хто відповість за знущання? Дивіться ексклюзив просто зараз у Facebook!

Gepostet von Телеканал Україна am Dienstag, 2. Juni 2020

Источник: vgolos.com.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Гвалтував по-всякому, кров текла – всі чули”: дівчина, з якої по-звірячому познущалися у відділку поліції, шокувала зізнанням (відео)