ЗСУ під Бахмутом викрали російський танк: у США розповіли про блискучу операцію

Українські військові “засвітили” ПТРК та імітували підготовку до пуску ракети, після чого росіяни залишили танк і кинулися тікати, побоюючись загинути у підбитій машині.

Українські військові провели операцію на передовій під Бахмутом, в результаті якої змогли обдурити росіян і захопити трофейний танк, який тепер знаходиться у розпорядженні ЗСУ.

Історію від своїх українських джерел отримав та опублікував капітан армії США, який веде обліковий запис у соціальній мережі Twitter під ніком Havoc Six.

Згідно з отриманою інформацією, українські військові висунулися на передові позиції, захопивши із собою використаний ПТРК “Джавелін”. Встановивши візуальний контакт із росіянами, українські військові “засвітили” ПТРК та імітували підготовку до пуску ракети, після чого росіяни залишили танк і кинулися тікати, побоюючись загинути у підбитій машині.

Зафіксувавши втечу росіян, українські військові оперативно взяли під контроль танк та вивели його на українські позиції.

“Смішно, але там ніхто не сміявся”, – зазначено у повідомленні.

“Іноді на війні відбуваються дивовижні речі”, – зазначає американський військовий.

Наразі вони намагаються дістати тепловізор для оснащення вкраденого танка.

“Командир просто дав цим хлопцям АК74 та “Джавелін”, і вони повернулися з російським танком”, – коментують повідомлення американські користувачі.

Джерело

ЗСУ під Бахмутом викрали російський танк: у США розповіли про блискучу операцію