“Знаєте що я вам скажу, йдіть до біса, я хотів як краще, але мені набридло”: Саакашвілі зірвався у прямому ефірі

Глава Виконавчої ради реформ Міхеїл Саакашвілі провів онлайн-зустріч із представниками бізнесу, під час якої він зірвався, відповідаючи на питання одного з учасників, щоб подивитися відео доскрольте до кінця

Йому поставили запитання про те, коли можна буде побачити “конкретні справи” стосовно реформ політика. У відповідь Саакашвілі заявив, що йому набридли подібні закиди і запропонував українцям самим щось робити для змін у країні.

“А коли у вас будуть справи конкретні? Що значить справи конкретні? Пішли всі до біса, хто так думає. Набридло мені це… мовляв, призначили, коли будуть справи. Самі ворушіть руками, все в ваших руках. До чортової матері! Скільки можна (говорити): “Ми так сподівалися, а він розчарував”. А може ви самі будете ворушитись?” – сказав політик.

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі змінив назву Національної ради реформ на “Офіс простих рішень і результатів”. Політик заявив, що ефективні зміни – це просто.

Також він закликав бізнесменів надсилати свої пропозиції щодо змін до закону про боротьбу з ухиленням від сплати податків, який днями набув чинності.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Знаєте що я вам скажу, йдіть до біса, я хотів як краще, але мені набридло”: Саакашвілі зірвався у прямому ефірі