Люди, не слухайте тої брехні з інтернету, ми ще жодного разу не відступили, тримаємо наші позиції: заступник Командувача УДА про ситуацію під Бахмутом

«Ми ще ні разу не відступили, тримаємо наші позиції». Сергій Ільницький, друг Сокіл, заступник Командувача Української Добровольчої Армії про ситуацію під Бахмутом.

«Наш підрозділ УДА «Південь» тримає оборону під Бахмутом. Умови ведення бойових дій дуже важкі, як і вся ситуація навколо Бахмута. Але ми тримаємось і далі будемо тримати наші позиції. Ми ще ні разу не відступили», – Сокіл.

За оперативною інформацією Генштабу, на Бахмутському напрямку танкових, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали Спірне, Берестове, Білогорівка, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка та Озарянівка.

На Авдіївському напрямку вогневого ураження зазнали Авдіївка, Первомайське, Невельське, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Побєда та Новомихайлівка.

На Новопавлівському напрямку обстріляно Вугледар, Пречистівку, Золоту Ниву і Нескучне Донецької області.

Противник продовжує заходи з примусової паспортизації населення на тимчасово окупованих територіях. Так, в місті Кремінна Луганської області працівникам так званих «державних підприємств лнр», які не перебувають в черзі на отримання російського паспорта, знижують зарплатню на 30%.

На т.о.т. Херсонської області окупанти посилюють фільтраційні заходи. Для проведення перевірок місцевого населення з проукраїнською позицією в Новотроїцьке прибули співробітники фсб російської федерації.

Для поповнення втрат в живій силі, крім мобілізації, окупанти також проводять пропагандистсько-агітаційну роботу серед молоді.

Люди, не слухайте тої брехні з інтернету, ми ще жодного разу не відступили, тримаємо наші позиції: заступник Командувача УДА про ситуацію під Бахмутом